LUDILO NA MREŽAMA

Kolinda otputovala u Kijev, pa privukla pozornost nesvakidašnjim outfitom, fanovi u ekstazi: ‘Kandidirajte se opet!‘

Nemali je broj korisnika Instagrama fotografiju Grabar-Kitarović primio s oduševljenjem, a neki su je čak i pozvali da se ponovno kandidira na predsjedničkim izborima

Kolinda Grabar-Kitarović u Kijevu

 Kolinda Grabar-Kitarović/Instagram

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je u četvrtak Ukrajini Dan neovisnosti. Grabar-Kitarović je tim povodom na svojim profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram i X (bivši Twitter) objavila fotografiju u sivkastim maskirnim hlača i tamnosivnoj Under Armour majici nakon kojoj piše "Freedom" (hrv. sloboda).

- S vama, prijatelji! - napisala je bivša predsjednica Hrvatske uz spomenutu fotografiju.

Grabar-Kitarović je potom u petak objavila fotografiju sebe u košulji nalik višivanki, tradicionalnoj ukrajinskoj vezenoj košulji koja simbolizira domoljublje, zdravlje i ljepotu.

- Jučer u Kijevu. Dan neovisnosti Ukrajine - napisala je bivša predsjednica uz fotografiju.

Nemali je broj korisnika Instagrama fotografiju Grabar-Kitarović primio s oduševljenjem, a neki su je čak i pozvali da se ponovno kandidira na predsjedničkim izborima koji će se u Hrvatskoj održati 2024. godine.

Bivša je hrvatska predsjednica krajem lipnja ove godine postala supredsjedateljica Odbora za globalnu pripremljenost za zdravstvene krize (The Global Preparedness Monitoring Board). Na tu su je funkciju imenovali čelnici Svjetske zdravstvene organizacije i Svjetske banke.

- Radujem se vođenju Odbora kako bismo postigli zajednički cilj da svijet učinimo sigurnijim od utjecaja pandemija i drugih hitnih zdravstvenih situacija - rekla je Grabar-Kitarović nakon što je preuzela spomenutu funkciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 20:48