NEVJEROJATNA SLUČAJNOST

'KOJE SU ŠANSE DA SE TO DOGODI!' Imena novozelandske obitelj s četvero djece zapanjila cijeli svijet, u posljednja tri dana zatrpani su porukama

 
Jo Stafford sa suprugom i djecom
 FACEBOOK

Četvero djece jedne novozelandske obitelji nose kraljevska imena, pokazalo se nakon što su princ Harry i njegova supruga Meghan svog novorođenog sina nazvali Archie, pišu novozelandski mediji u petak.

- Koje su šanse da se to dogodi - upitala se za Otago Daily Times Jo Stafford, koja živi u Otagu u jugoistočnoj regiji novozelandskog Južnog otoka.

Njezina djeca su Charlotte (11), Harry (9), George (7) i Archie (4).

- To je bilo totalno iznenađenje. Uvijek su nam se sviđala ta imena - rekla je Stafford.

- Prvo je došao princ George, potom princeza Charlotte - mislili smo da je to samo slučajnost. Ali sad i Archie... - kaže ona.

Rekla je da je bila zatrpana porukama prijatelja, nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili sinovo ime.

Princ Harry i supruga Meghan pokazali su u srijedu svog novorođenog sina javnosti i kraljici, a zatim su otkrili da će se zvati Archie, što je neočekivan izbor koji znači otklon od uobičajenih imena koja se daju u kraljevskoj obitelji.

Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex are seen with their baby son, who was born on Monday morning, during a photocall in St George's Hall at Windsor Castle, in Berkshire, Britain May 8, 2019. Dominic Lipinski/Pool via REUTERS
REUTERS
Ponosni roditelji Meghan i Harry sa sinčićem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:07