HOROR U NJEMAČKOJ

Kirurg si penis premazao kokainom pa natjerao ljubavnicu na oralni seks, ona na kraju preminula: ‘Sve je znala!‘

Viši regionalni sud Andreasa Davida Niederbichlera zbog perverznih seksualnih fantazija prozvao je njemačkim Christianom Greyom

Andreas David Niederbichler

 FACEBOOK

Njemački kirurg Andreas David Niederbichler (46) 2019. godine osuđen je na devet godina zatvora zbog teškog silovanja i nanošenja tjelesnih ozljeda koje su dovele do smrti njegove udane ljubavnice Yvonne M. (38), koju je natjerao da uzme prekomjernu dozu kokaina koju je stavio na svoje intimne dijelove tijela.

Niederbichler je na suđenju tvrdio kako je Yvonne, koja je umrla od gušenja, znala da je on stavio kokain na svoj penis prije nego što je izvršila oralni seks. No sud je odbacio te tvrdnje, a sudac u Magdeburgu sad je presudio da kirurg mora platiti 13.280 eura medicinskom osiguravajućem društvu IKK Gesund Plus, koje je financiralo Yvonneino liječenje sve do njezine smrti, prenosi Daily Mail.

Liječnik je prethodno Yvonneinoj obitelji odbio isplatiti 28.500 eura odštete, od čega je po 10.200 eura trebalo ići suprugu i sinu preminule žene, a oko 8000 eura bilo je namijenjeno pokrivanju troškova njezina pogreba.

Osim nesretne Yvonne, bivši glavni liječnik klinike Halberstadt drogirao je i seksualno napastovao još tri druge žene u razdoblju od rujna 2015. do veljače 2018. Naime, istraga je pokazala kako je Niederbichler žrtvama potajno stavljao kokain u čaše za šampanjac, ruž za usne i pastu za zube.

Niederbichler je optužen u veljači 2018. kad je Yvonne umrla, a 2019. osuđen je na devet godina zatvora. Trenutačno je, kako piše Daily Mail, na terapiji lijekovima. Yvonnein suprug i sin tužili su kirurga nakon što im je odbio isplatiti novčanu odštetu i pokriti troškove pogreba.

Viši regionalni sud lani je stao na stranu obitelji preminule i naredio liječniku, kojega su zbog perverznih seksualnih fantazija prozvali njemačkim Christianom Greyom, da plati troškove pogreba.

Niederbichler se tijekom suđenja isprva branio šutnjom, no kasnije je kategorički tvrdio kako se ne smatra odgovornim za Yvonneinu smrt. Zanijekao je i drogiranje drugih žena, iako je na sudu bilo rečeno da je "mazao svoj penis kokainom tijekom oralnog, vaginalnog i analnog seksa s tri žene u razdoblju od 2015. do 2018. godine".

- Da, bilo je droge, ali nijednu ženu nisam drogirao bez njezina znanja - rekao je Andreas David prošloga mjeseca za njemački list Bild. Pokojnu Yvonne opisao je kao "iskusnu korisnicu kokaina, koja je znala u što se upušta".

Prije nego što je završio u zatvoru, Niederbichler je radio kao vrhunski plastični kirurg u bolnici Ameos u gradu Halberstadtu blizu Hannovera. Yvonne je bila njegova pacijentica prije nego što je par započeo aferu, što je na kraju dovelo do njezine smrti u veljači 2018. Osim toga, kirurg je koristio internet kako bi upoznavao druge žene zbog seksa, rečeno je tijekom suđenja.

Tri druge žene koje su imale seksualne odnose s liječnikom rekle su kako su bile ošamućene nakon spojeva s njim, a jedna je čak nakon nalaženja s kirurgom sudjelovala u dvije prometne nesreće.

Niederbichler se žalio na kaznu, ali ona je odbijena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 20:42