POKAZAO I OSOBNU

Kinez (27) ne može pronaći posao jer izgleda kao dijete: ‘Misle da sam vladin agent, a ja samo želim raditi i naći curu‘

Nekoliko ga je tvrtki već odbilo zbog sumnje da radi kao vladin agent i razotkriva koje tvrtke zlorabe zakone o dječjem radu

Kinez ne može pronaći posao zbog svog mladolikog izgleda

 Screenshot Youtube

Jedan 27-godišnji muškarac iz Kine muku muči s pronalaskom posla zbog svog mladolikog izgleda. Mao Sheng iz pokrajine Guangdong već godinama prima samo odbijenice zbog toga što liči na malo dijete. Nekoliko ga je tvrtki već odbilo zbog sumnje da radi kao vladin agent te da ga se koristi kako bi razotkrio koje tvrtke zlorabe zakone o dječjem radu.

27-godišnjak je ispričao kako su se on i njegov prijatelj jednom prijavili za posao u istoj tvornici, ali je upravitelj odlučio zaposliti samo njegova prijatelja. Mao je izrazio svoje frustracije jer ne može financijski uzdržavati svoga oca koji je nedavno pretrpio moždani udar. Također je podijelio i video svoje osobne iskaznice kako bi pokazao da je rođen 1995. godine.

Njegova je objava postala viralna, a Mao je postao slavan u svome mjestu. Na koncu mu je nekoliko tvrtki ipak ponudilo posao, a u novom je video Mao objavio da je prihvatio jednu od ponuda. Sada se nada da će zaraditi dovoljno novca za uzdržavanje svog oca i njegov oporavak. Dodao je i da se veseli što će sada lakše pronaći djevojku i osnovati obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 12:26