PROBLEMI NA HEATHROWU

Kaos u londonskoj zračnoj luci izazvali jedna lisica i ptice: ‘Situacija je izvan naše kontrole‘

Jedan je let zaustavljen prilikom slijetanja jer je lisica pretrčala uzletno-sletnu stazu u međunarodnoj zračnoj luci

Lisica na Heathrowu

 Twitter

Jedna je lisica izazvala kao u londonskoj zračnoj luci Heathrow nakon što je jurnula na pistu - nakon što je jato ptica također, navodno, prizemljilo jedan zrakoplov.

Jedan je let zaustavljen prilikom slijetanja jer je lisica pretrčala uzletno-sletnu stazu u međunarodnoj zračnoj luci, a u međuvremenu je i jedan let iz Dubaija morao biti praćen vatrogasnim aparatima nakon što je dojavljeno o mogućem sudaru s pticama pri slijetanju, prenosi The Sun.

Glasnogovornik kontrole zračnog prometa potvrdio je za Mail Online da je Airbus A350-1041 British Airwaysa na kraju sigurno sletio. Na društvenim su mrežama pak osvanuli natpisi da je 'nekoliko zrakoplova' viđeno kako kruže nakon što su bili prisiljeni prekinuti slijetanje.

Britanski mediji pišu i da su se vidjela plava trepćuća svjetla te su se čule sirene. Heathrow Noise, koji na Twitteru objavljuje najnovije informacije o Heathrowovoj uzletno-sletnoj pisti, napisao je: "Dobar dan, zbog okolnosti koje su izvan naše kontrole, promijenit ćemo pistu u 15:30 sati." Kaos koji je nastao zbog zalutalih životinja mogao bi izazvati kašnjenja drugih letova tijekom dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:32