BRUTALNO SMAKNUĆE

KAO BARBARI IZ SREDNJEG VIJEKA Militanti ISIS-a odrubuli glavu muškarca zbog vračanja i 'prizivanja magije'

Na mjesto smaknuća optuženog muškarca dovode dvojica militanata od kojih jedan izgleda kao tinejdžer

Militanti Islamske države u Siriji javno su pogubili starijeg muškarca zbog optužbe da se bavio - vračanjem. Najnovije pogubljenje posljednje je u nizu barbarskih osuda ove terorističke skupine, javljaju strani mediji.

ISIS je objavila fotografije s mjesta pogubljenja, u selu nedaleko od uporišta militanata i de facto njihova glavnog grada Al-Rake, pokazuju neidentificiranog muškaraca te maskiranog krvnika kao i veliki broj okupljenih gledatelja.

Točni detalji žrtvina "zločina" nisu poznati, no optužba za vračanje i "prizivanje magije" te korištenje sjekire i panja za pogubljenje samo potvrđuju navode kako ISIS nije ništa drugo nego skupina ubojica koji žive u mračnom srednjem vijeku.

Fotografije pogubljena objavili su mediji usko povezani s ISIS-om, a na jednoj od slika optuženog muškarca u 60-ima na mjesto smaknuća dovode dvojica militanata od kojih jedan izgleda kao tinejdžer. Naokolo stoje naoružani maskirani pobunjenici.

Na fotografijama se također vidi i bradati svećenik koji čita optužnicu i kaznu te optuženi muškarac s glavom položenom na panj i sjekirom nekoliko milimetara od njegova vrata.

Podsjetimo, prije par dana ISIS-ovi su militanti s vrha zgrade bacili muškarca s povezom preko očiju te ga kamenovali do smrti zbog optužbe da je homoseksualac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:08