MOŽE I OVAKO

‘Kako im je uspjelo?‘: Uspjeli su organizirati svadbu za 10.000 ljudi unatoč mjerama zbog covida

Mladoženja je sin utjecajnog političara i bivšeg ministra Tengkua Adnana, koji je dan ranije proglašen krivim u slučaju pronevjere
Mladenci Tengku Muhammed Hafiz i Oceane Alagia
 Facebook

San o velikoj svadbi mnogim je mladenkama ove godine ostao neostvaren. Zbog pandemije koronavirusa i epidemioloških mjera mnogi su parovi proslavu vjenčanja odgodili za bolja vremena, ili odlučili ulazak u bračnu zajednicu proslaviti samo uz najbližu obitelj i prijatelje, piše BBC.

No jedan je malezijski par ipak je uspio zaobići stroge restrikcije, koje predviđaju maksimalan broj od 20 uzvanika i proslaviti svečani čin uz čak 10.000 uzvanika, a da pritom nisu kršili mjere sigurnosti.

Zvuči nemoguće, ali ako od proslave vjenčanja napravite drive-thru događaj sve je moguće.

U nedjelju ujutro, novopečeni mladenci sjedili su ispred grandiozne vladine zgrade u Putrajayji, gradu južno od prijestolnice Kuala Lumpur, dok su gosti polagano prolazili u svojim automobilima.

Prozori na automobilima morali su ostati spušteni, a gosti su mogli mahnuti mladencima održavajući socijalnu distancu.

Ovo možda nije svadba kakvu mnogi parovi priželjkuju, ali mladoženja Tengku Muhammed Hafiz i njegova odabranica Oceane Alagia nisu baš ljubavni par kakav možete često upoznati.

image
Doček uzvanika u automobilima
Facebook
image
Doček uzvanika u automobilima
Facebook

Mladoženja je sin utjecajnog političara i bivšeg ministra Tengkua Adnana, koji je igrom slučaja u nedjelju slavio rođendan.

- Rekli su mi se da je od jutra prošlo 10.000 automobila. Ja i moja obitelj smo vlo počašćeni. Trebalo je oko tri sata da se u automobilima izredaju svi gosti.

Kako i priliči jednoj svadbi, nije izostala svadbena večera, pa su tako gosti, u skladu s mjerama držanja socijalne distance, kroz prozor dobivali spakiranu hranu i nastavili voziti.

I još jedna zanimljivost. Dan prije vjenčanja, mladoženjin otac proglašen je krivim u slučaju pronevjere 500,000 dolara i osuđen na 12 mjeseci zatvora i novčanu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:21