NAJTEŽE RAZDOBLJE

JE LI OVO NAJVEĆI GUBITNIK NA SVIJETU? Dobio otkaz kod Trumpa, slavni fakultet ga proglasio mrtvim, žena koja mu je tek rodila sina traži razvod...

 
Anthony Scaramucci
 Yuri Gripas/File Photo / REUTERS

Anthony Scaramucci ima loš tjedan. Predsjednik Donald Trump najurio ga je s mjesta direktora za komunikacije a pravni fakultet na Harvardu proglasio ga je mrtvim.

Fakultet je u popisu diplomaca, kojeg objavljuje svakih pet godina, dodao kraj Scaramuccijeva prezimena oznaku da je preminuo, prenose Washington Post i CBS News. On je 1989. diplomirao na tom, jednom od najprestižnijih pravnih fakulteta u zemlji.

Vijest o popisu diplomaca objavljena je isti dan kad je dobio otkaz u Bijeloj kući zbog intervjua za magazin New Yorker u kojemu je prostački govorio o kolegama. Scaramucci je na dužnosti direktora komunikacija bio tek nešto više od tjedan dana. Harvardski pravni fakultet priznao je grešku i ispričao se Scaramucciju.

Bijela kuća i Harvard nisu jedini koji su otpisali Scaramuccija. I njegova supruga prije nekoliko tjedana podnijela je zahtjev za razvod, a njihova sina rodila je prije tjedan dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 14:54