PROSTAČKI ISPAD

‘Je***a novinarka!‘: Kontroverzni doktor Oz bjesnio kada su se došli raspitivati o njegovoj kampanji

Olivia Nuzzi otputovala je u Pennsylvaniju kako bi napravila reportažu o predizbornoj kampanji dr. Oza za Senat

Lisa i Mehmet Oz

 Timothy A. Clary/AFP

Poznati i kontroverzni dr. Mehmet Oz i njegova supruga Lisa imali su neugodan ispad tijekom telefonskog razgovora s novinarkom časopisa New York Olivijom Nuzzi kada su u naletu bijesa ispalili 'je**na novinarka', prenosi Salon.

Naime, Olivia Nuzzi otputovala je u Pennsylvaniju kako bi napravila reportažu o predizbornoj kampanji dr. Oza za Senat, ali nije mogla pronaći nikakvog traga bilo kakve kampanje u tijeku.

Nakon što nije uspjela stupiti u kontakt s nijednom osobom vezanom za kampanju, pojavila se u praznom uredu Ozove kampanje i zamolila vlasnika obližnjeg lokala da ju poveže s Ozovom obitelji.

Uspjela je na kraju doći do Lise Oz, koja joj je spustila slušalicu. Kada je Nuzzi pokušala opet, Lisa Oz je vjerojatno namjeravala opet poklopiti slušalicu, ali je umjesto toga spojila mobitel sa zvučnim sustavom automobila u kojem se nalazila. Tako je novinarka mogla čuti razgovor između Lise i Mehmeta Oza.

- To je Olivia iz New Yorkera, žena koja je razgovarala s Michelle, rekla je Lisa Oz, referirajući se na intervju Nuzzijeve s obiteljskom prijateljicom.

Nuzzi se u tom trenutku pokušala ubaciti u razgovor, ali se činilo da ju ne čuju.

- Michelle nikada nije smjela s njom razgovarati. Eto vidiš sada tko nam je dolje u uredu, rekao je dr. Oz supruzi.

- Tko je dolje u uredu?, pitala je Lisa.

- Ona je dolje u uredu, Tvoj otac je nazvao i rekao da me čeka novinarka New Yorkera koja je rekla da ima dogovoren sastanak. Imali smo dogovoren sastanak za danas, rekao je Oz, iako je Nuzzi tvrdila da nikada nije zakazala susret.

- Misliš da je to izmislila? - pitala je Lisa supruga.

- Mislim da je sve izmislila. To se zove laganje. To se zove biti lažljivac, rekao je Oz.

- Je**na novinarka. To je novinarka koja je provalila u kuću nekog lika i ukrala sve njegove albume s fotografijama, rekla je Lisa Oz, osvrnuvši se na optužbu za koju je Nuzzi ustvrdila da je kompletna izmišljotina. Naime, bivši Trumpov pomoćnik Corey Lewandowski optužio je Nuzzijevu za provalu u kuću u znak osvete. Nuzzi tvrdi da je to laž koju je Lewandovski izmislio nakon što je ona objavila članak u kojemu je iznijela pojedinosti o njegovoj opsjednutosti jednim dužnosnikom u Bijeloj kući.

Bračni par Oz je nastavio razgovor idućih nekoliko minuta, a Nuzzi je još uvijek bila na pozivu. Razgovarali su o tome kako moraju požuriti do ureda da se uvjere da je zaključan s obzirom na to da je Nuzzi u blizini. Žalili su se da je njihova prijateljica Michelle Bouchard rekla Nuzzijevoj da je dr. Oz dio nove garde Republikanske stranke, zajedno s guvernerom Virginije Glennom Youngkinom.

- Izrekla je sr***a koje nije smjela. Da ću ja biti sljedeći vođa Republikanske stranke, takve gluposti, to si mi rekla da je ona rekla, bjesnio je Oz u razgovoru sa suprugom.

Nuzzi na kraju nije uspjela dobiti intervju s Ozom, ali je istaknula da je intervju bio koristan za članak o Ozu, iako je u tom trenutku plakala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:57