AUTOEROTSKA ASFIKCIJA

IZVJEŠTAJ OTKRIO Nije se ubio, preminuo od seksualne igre u kojoj se užitak povećava gušenjem do nesvjestice

CLEVELAND, OH - AUGUST 1: Ariel Castro pleads to Judge Michael Russo during his sentencing on August 1, 2013 in Cleveland, Ohio. Castro se,ntenced to life without parole plus one thousand years for abducting three women between 2002 and 2004 when they were between 14 and 21 years old. Castro told Judge Michael Russo, "I'm not a monster, I'm sick...I'm a happy person inside." Angelo Merendino/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP / 2013 Getty Images

Zločinac Ariel Castro u zatvoru nije počinio samobojstvo nego je umro od autoerotske asfikcije, seksualne igre u kojoj se seksualni užitak povećava gušenjem do nesvjestice.

Castro je osuđen na nekoliko doživotnih robija jer je oteo tri mlade djevojke u Clevelandu u Ohiu, 10 ih godina držao zatvorene u podrumu svoje kuće i mučio na strašne načine, uključujući stalna silovanja, prebijanja i psihičku torturu. Kad su ga mjesec dana nakon presude pronašli mrtvoga, objavljena je vijest da se objesio u zatvorskoj ćeliji.

Ali novo otkriće je da ga stražari danima nisu provjeravali i da su ga našli obješenoga, s gaćama oko nožnih zglobova. Nije bilo nikakve oproštajne poruke, a u nizu psihijatrijskih vještačenja koja je Castro prošao, nije utvrđeno da je sklon samoubojstvu.

Zatvorska uprava poslala je izvještaj policiji i dala mišljenje da je vjerojatno riječ o autoerotskoj asfikciji. Pri kraju je i rutinska istraga otvorena nakon Castrove smrti, koja je pokazala da su zatvorski čuvari krivotvorili zapisnike kako bi prikrili da im se nije dalo obilaziti Castra što je razlog da nisu spriječili njegovu smrt. Kao dokaz za nemar čuvara priložene su snimke sigurnosnih kamera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:36