BIJEG

Iz zatvora u Alabami pobjeglo nekoliko sitnih kriminalaca i dvojac koji je pokušao ubojstvo, većinu su ih uhvatili

 
 Walker County Sheriff's Office

Dvanaest zatvorenika pobjeglo je u nedjelju navečer iz zatvora u Alabami. Osmoricu su uspjeli uloviti sinoć do 23.30, dvojicu jutros, no dvojica su i dalje u bijegu. Dvojica bjegunaca u zatvoru su završila zbog pokušaja ubojstva, a policija istražuje kako je moguće da su se uspjeli organizirati i pobjeći u ovako velikom broju.

Daily Mail javlja da je policija također zamolilla građane okolnih mjesta da paze kuda se kreću i da ostanu zaključani.

Svi su zatvorenici zatvora Walker County u Jasperu koji broji oko 15 tisuća stanovnika. Njih su u policiji zamolili i da ostave upaljena svjetla, kako preostala dva bjegunca ne bi pomislila da je kuća prazna i pokušali u njoj pronaći skrovište.

Objavljeni su i profili dvojice bjegunaca. Radi se o Christopheru Michaelu Smithu (19) koji služi kaznu zbog pokušaja ubojstva, provale i prijevara. Drugi je Brady Andrew Kilpatrick (24) koji služi kaznu zbog dilanja i uzgajanja raznih droga.

Do jutros su u bijegu bila četvorica od dvanaest, no tijekom ponedjeljka policija je pronašla dvojicu. Za svaku moguću informaciju koja bi pomogla da se pronađe i 'ostatak' nudi se po 500 dolara novčane nagrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:48