ŠOKANTNA SNIMKA

Indijski ‘Steve Irwin‘ nakon ugriza kobre završio na respiratoru: Spasili su ga tek sa 65 bočica protuotrova

Suresh na Youtubeu ima preko 500.000 pretplatnika i 51 milijun pregleda, a tamo objavljuje brojne snimke na kojima lovi zmije

Vava Suresh sa zmijom, Ilustativna fotografija

 Youtube/screenshot

Lovac na zmije i zvijezda društvenih mreža Vava Suresh otpušten je u ponedjeljak iz indijske bolnice, tjedan dana nakon ugriza zmije otrovnice, prenosi Insider.

Suresh je napustio sveučilišnu bolnicu Kottayam u Indiji u dobrom stanju, izvijestila je indijska Onmanorama. Otrovna kobra ga je ugrizla tjedan dana ranije, 31. siječnja, kada ju je pokušavao uhvatiti.

Na snimci koju je objavio Indian Express vidi se Suresh kako drži zmiju koja se migolji, a on je pokušava smjestiti u veliku vreću.

Nakon nekoliko sekundi zmija mu se zakačila za nogu dok su ljudi oko njega počeli vikati te su pobjegli nakon što je spustio kobru na tlo.

Suresh, koji je doživio srčani zastoj nakon ugriza zmije, prevezen je u bolnicu. Došao je svijesti tek u četvrtak, nakon što je nekoliko dana proveo na jedinici intenzivne njege i na respiratoru, izvijestila je Onmanorama.

Liječen je sa 65 boca protuotrova, a obično se kod ugriza ove vrste zmije smije koristiti 25 bočica. No, u Sureshevu slučaju bila je potrebna veća doza.

Inače, samo jedan ugriz kobre sadrži dovoljno otrova da ubije čak 20 ljudi.

Suresh je nadaleko poznat na internetu, ima preko 500.000 pretplatnika i 51 milijun pregleda na YouTubeu, gdje objavljuje brojne video snimke na kojima se vidi kako lovi zmije.

Također ima dva milijuna pratitelja na Facebooku i gotovo 75.000 na Instagramu.

The Outlet India Today nazvao je Suresha "Steveom Irwinom" iz Kerale u Indiji, ističući pokojnog Irwina kao neustrašivog lovca na krokodile.

Suresh je prvi put uhvatio zmiju kada je imao 12 godina, a tijekom svog života uhvatio je više od 30.000 zmija, prema India Today.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:50