PRAVODOBNA REAKCIJA

'IMAM BOMBU!' Ludi Britanac izazvao histeriju na aerodromu u Amsterdamu, ali na kraju je izvukao deblji kraj. Policija ga je pregazila!

 Twitter/@MrNickSkelhorn

Britanski državljanin (29) uhićen je na amsterdamskoj zrakoplovnoj luci Schipol u petak ujutro nakon što je prijetio bombom, prenosi britanski The Telegraph.

Muškarac, koji nije identificiran, je urlao prijetnje u zrakoplovnoj luci i time uznemirio druge putnike. Odmah je uhićen, a fotografija njega kako leži na podu gotovo odmah je objavljena na internetu.

Na fotografiji se vidi uhićeni muškarac kako leži potrbuške na podu s ispruženim rukama i nogama, dok policija drži svoje oružje upereno na njega.

Jedan je putnik koji se našao u zračnoj luci objavio je da su se čuli i pucnjevi. U službenoj se izjavi policije nakon incidenta taj detalj nije spominjao.

Nekoliko je ulaza na Terminalu 3 zatvoreno kao posljedica policijske intervencije i bombaške prijetnje. Kada je muškarac pretražen te kada eksploziv nije pronađen, ulazi su ubrzo nakon toga ponovno otvoreni.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:40