O PJEVANJU, HOROSKOPU...

Hrvatska pjevačica i srpska premijerka zajedno u TV showu: ‘Vučić mi je jedan od zgodnijih Srba. Zrači stabilnošću‘

Martina Vrbos i Brnabić dotaknule su se mnogobrojnih tema, od pjevanja i horoskopa do Vučića

Martina Vrbos

 AmiG Show/YouTube

Riječanka Martina Vrbos, koju hrvatska publika zna kao talentiranu glazbenicu, ali i sudionicu realityja Survivor, bila je gošća u emisiji Ami G Show na srbijanskoj televiziji Pink.

Pjevačica i kantautorica Martina inače živi u Beogradu s mužem Bogoljubom Vidakovićem, za kojeg se udala 2016., te imaju sina Kostu i kćer Milu.

U show su ju pozvali zbog njezinog prekrasnog glasa, no najzanimljivije je bilo što je uz nju kao gošća sjedila i srbijanska premijerka Ana Brnabić.

Njih dvije prokomentirale su brojne teme, pri čemu su se dotaknule pjevanja, horoskopa, retrogradnog Merkura, ali i srpskog predsjednika Vučića.

- Ljepota kod mene se ne definira izgledom. Sve žene vole stabilnost i osjećaj da te netko drži. Takav osjećaj je meni bio kad sam njega gledala. Iz moje percepcije, trenutno je meni jedan od zgodnijih Srba - kazala je Martina o Vučiću.

U emisiji ju je srpska premijerka 'bocnula' kako Hrvati ne znaju razliku između 'č' i 'ć', 'dž' i 'đ'.

- Mi Fijumani uvijek imamo samo 'ć' - pravdala se Martina koja je u emisiji zapjevala dionicu iz Gibonnijeve pjesme Libar, koju je sama napisala i koju i inače pjeva u tom glazbenom spotu.

- Fenomenalni ste - popratila ju je Brnabić sa smješkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 10:30