SKRIVA LICE POKRIVAČEM

Godinama je tvrdila da joj je sin nestao. Sablasni obrat zaprepastio je zemlju: ‘Znate li što mi je sve učinila?‘

Seksualno ga je zlostavljala, tjerala da uzima halucinogene gljive i tretirala ga kao roba, tvrdi savjetnik
 /Screenshot Twitter/Google Maps

Muškarac (25) čija je majka tvrdila da je nestao na osam godina optužio ju je da ga je držala kao taoca u njihovoj kući, drogirala i seksualno zlostavljala, piše Daily Mail.

Rudy Farias je pronađen u raščupanom stanju ispred crkve u Houstonu u Teksasu prošlog tjedna.

Njegova majka, Janie Santana, izjavila je da je pravo čudo što je njezin nestali sin pronađen i ustvrdila da ‘nije dobar s riječima‘.

image

Rudy Farias u pratnji Quanella X

Twitter

Ali sada je priča poprimila bizaran i mračan obrat, jer Farias optužuje svoju majku da ga je držala zatočenog i zlostavljala: tjerala ga da ‘igra tatu‘ dok je gol u krevetu; tretirala ga kao roba i davala mu halucinogene droge.

Majka je prijavila nestanak 2015. godine, kada je on imao 17 godina, ali susjedi tvrde da nije nestao i da su ga redovito viđali.

U vrijeme Fariasova nestanka, njegova je majka rekla dužnosnicima da je patio od depresije i PTSP-a jer mu je brat poginuo u nesreći na motociklu 2011. godine.

image

Rudy Farias

Facebook

Farias i Santana sastali su se s policijom u Houstonu u srijedu.

U srijedu je Farias viđen kako skriva lice ispod pokrivača dok ga je iz houstonskog hotela ispraćao savjetnik Quanell X, koji je postao emotivan dok je opisivao svoj razgovor s mladićem.

Na snimci koju je objavio novinar Grizzy‘s Hood Newsa može se vidjeti kako Fariasa vode ispred hotela gdje su se on i Santana sastajali s istražiteljima.

‘Je li Rudy siguran? Ne znamo, ne znamo je li mama s njim, ti mi reci‘, rekao je novinar koji također tvrdi da je Rudy otišao s mamom.

‘Brinem se da će ga pokušati ušutkati na trajniji način.‘, kazao je.

Ostaje nejasno gdje je Rudy otišao nakon ispitivanja.

Quanell je, obraćajući se na tiskovnoj konferenciji ispred hotela, rekao da je Farias progovorio tek nakon što su ga vlasti odvojile od njegove majke radi ispitivanja.

Quanell, koji je bio prisutan na sastanku kao posrednik između obitelji i policije, rekao je da je Farias tražio da s njim razgovara nasamo.

Nakon što se odvojio od majke, Farias je navodno rekao da nikad nije nestao, a posljednjih godina majka ga tjera da spava s njom u krevetu i ‘tjera ga da glumi tatu‘.

image

kuća Janie Santana u Houstonu

Google Maps

Kad su ga upitali za detalje o tvrdnjama o seksualnom napadu, Quanell je rekao da ne želi ulaziti u detalje o ‘ljubljenju‘.

Nakon što su ga ponovno pitali, odgovorio je: ‘Da te pitam nešto - ako te majka jezikom ljubi u krevetu gola, koji je to k****? Ovo je bolesno.‘

Farias je navodno rekao da ga je policija pronašla prošli tjedan jer je ukrao majčin auto kako bi pobjegao od nje.

Nije jasno kada je Farias pobjegao prije nego što se pojavio ispred crkve 29. lipnja, ali Quanell je rekao da je nosio kreditnu karticu svoje majke koja je izdana prije dvije godine.

‘Dakle, ako je nestao na osam godina, kako je dovraga dobio tu kreditnu karticu u džepu?‘ rekao je Quanell.

Quanell je kazao da je Santana skrivala svog sina i uvjerila ga da se mora sakriti jer ga policija traži kako bi ga strpali u zatvor.

Čak bi ga odvela na svoj posao u zaštitarsku tvrtku i natjerala ga da čeka da ona završi posao.

‘Bio sam umoran od života kao rob‘, rekao je Farias na pitanje zašto je pobjegao, prema Quanellu.

Santana je još uvijek bila na sastanku s houstonskom policijom u srijedu poslijepodne.

‘Na temelju onoga što mi je taj dečko rekao, ne vidim zašto ona trenutno nije u lisicama‘, rekao je Quanell.

‘Bio je skamenjen, ali čim je ostao sam, smirio se‘, dodao je.

‘Vjerujem da je drogirala ovog klinca.‘

‘Rekao je da mu se ne sviđa ulaziti u krevet s njom, da bi se pokušao iskrasti iz kreveta, ali ona mu je rekla da joj mora biti muž‘, kazao je.

Dječak je navodno rekao i da ga je mama tjerala da je okupa i često ga kažnjavala zaključavanjem u sobu.

Farias je pronađen 29. lipnja nakon što je jedna osoba pozvala policiju da prijavi da je ispred crkve muškarac u nesvijesti.

Policajci su rekli da su uspjeli identificirati Fariasa po ogrlici koju je nosio, a koja je pripadala njegovom pokojnom bratu, te su pozvali njegovu majku da joj kažu da su pronašli njenog sina nakon dugih osam godina.

Santana tvrdi da je imao krvi u kosi i da je očito bio teško zlostavljan i pretučen.

‘Rudy je u prilično lošem stanju, ima posjekotine, male otvore i otekline na stopalima, zajedno s modricama, starim i novim posjekotinama i ogrebotinama po tijelu, osušenu krv na glavi i kosi. On ima vrlo taman ten, a sada je gotovo neprepoznatljiv‘, rekla je.

‘Samo Bog zna što je pretrpio tijekom vremena koje je proveo izvan kuće.‘

U poruci je također navedeno da je u velikim bolovima.

‘On se trzne ako ga pokušate dodirnuti ili zagrliti misleći da ćemo ga udariti.

‘Misli da se zove Julio Torres i da sada ima 14 godina.‘

Fariasova majka je rekla da su pokušali razgovarati s njim, ali on je rekao samo nekoliko riječi i zauzeo položaj fetusa.

Susjedi kažu da Farias nikada nije nestao.

Kisha Ross, koja živi u istoj ulici kao i njegova majka, rekla je da nikad nije čula da je Rudy nestao, unatoč tome što je bila dobra s njegovom obitelji.

‘Dolazio je u moju garažu, družio se s mojim bratićem, sinom i kćeri‘, ispričala je zbunjena Ross za ABC 7, dodajući da Farias voli sam šetati šumom.

Broderick Conley, Rossov rođak, rekao je da se redovito družio s Fariasom - ‘smijao se‘ i ‘dobro se zabavljao‘.

Da slučaj bude još čudniji, vlasti Houstona rekle su da je ‘član obitelji‘ nazvao policiju 2018. da prijavi da je Farias boravio iza njihove rezidencije.

Policajci su tada izašli na lice mjesta, ali nisu pronašli Fariasa.

Kako su se pojavila pitanja o tome gdje se Farias nalazio tijekom posljednjih osam godina, njegova je majka izbrisala GoFundMe račun koji je otvorila za troškove liječenja, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 18:43