SEKS S MALOLJETNICOM

George Clooney i njegova Elisabetta kao svjedoci obrane na suđenju Berlusconija

(COMBO) This combo image made of two file pictures taken in Rome --but not taken the same day-- shows (L) US actor George Clooney and (R) Italian Prime Minister Silvio Berlusconi. A lawyer close to the "Ruby the Heart Stealer" case told AFP on March 29, 2011 that Clooney could testify in Italian Prime Minister Silvio Berlusconi's defence in his upcoming sex trial. AFP PHOTO / FILES / ALBERTO PIZZOLI / ANDREAS SOLARO
 AFP

U sudskom postupku "Rubygate", onom u kojem je talijanski premijer Silvio Berlusconi optužen za korištenje usluga maloljetne prostitutke Ruby, možda će se u svojstvu svjedoka pojaviti, niti više ni manje, nego li George Clooney.

Američkog glumca za svjedoka predložila je obrana Silvija Berlusconija. Uz njega, u sudnici bi se trebali naći i talijanski ministar vansjkih poslova Franco Frattini, ministrica za ravnopravnost spolova Maru Carfagnu i ministrica prosvjete Maria Stella Gelmini, priopćili su iz ureda odvjetničke kuće Ghedini-Longo.

Uz Clooneya, na listi svjedoka nalazi se i njegova partnerica Elisabetta Canalis. Naime, na jednom od saslušanja mlada Marokanka Ruby istražiteljima je rekla da je upravo njih dvoje vidjela na jednoj od večera kod Berlusconija u njegovoj vili u Arcoreu, u blizini Milana.

Suđenje talijanskom premijeru počinje 6. travnja u Rimu.

Prema optužnici, Berlusconi je maloljetnoj Karimi El Mahroug gotovinom, ali i na druge načine, plaćao za seksualne usluge. Između 14. veljače i 2. svibnja 2010. njih dvoje sastalo se 13 puta.

Za spolni odnos s maloljetnicom u Italiji je predviđena zatvorska kazna od 6 mjeseci do 3 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 16:51