NAKON OBDUKCIJE

GDJE JE NESTAO DIO JFK-ovog MOZGA? 'Ukrao ga je njegov brat Robert da prikrije dokaze!'

Nova knjiga autora Jamesa Swansona bavi se obitelji Kennedy, a otkriva jedan bizaran detalj

Nova knjiga autora Jamesa Swansona bavi se obitelji Kennedy, a otkriva jedan bizaran detalj. Autor, naime, tvrdi da je Robert Kennedy ukrao ostatke mozga njegovog ubijenog brata nakon što je njegovo tijelo prevezeno na obdukciju.

Nakon pucnjave u Dallasu tijelo predsjednika Kennedyja je prevezeno u Washington u bolnicu Bethesda Naval kako bi na njemu sproveli potpunu obdukciju.

JFK JE BIO NEZASITAN Razdjevičavao je stažistice u Bijeloj kući i zabavljao se u grijanom bazenu s dvije tajnice

'U listopadu 1966. je otkriveno da fale dijelovi mozga. Uzorci koji su uzeti za obdukciju nikada nisu nađeni', tvrdi Swanson koji je proveo privatnu istragu i utvrdio da je te ostatke uzeo Robert Kennedy. Iako ne može dokazati da upravo on stoji iza toga razvio je teoriju da je to učinio kako bi spriječio otkrivanje načina na koji je zaista ubijen njegov brat.

No, ne odbacuje niti ideju da je to učinio kako bi prikrio zdravstveno stanje u kojem je bio njegov brat u vrijeme atentata.

'Mislim da je to učinio kako javnost ne bi doznala nešto o njegovom zdravlju, a moguće je i da nije htio da se dozna koje je tablete predsjednik uzimao', rekao je Swanson za Daily Mail.

Naime, godinama nakon ubojstva otkiveno je da je Kennedy bolovao od Addisonove bolesti. Ova rijetka i kronična bolest zahtjeva dugotrajno liječenje, a osobe koje obole moraju uzimati razne tablete.

Ova knjiga samo je jedna u nizu objavljenih na 50. godišnjicu Kennedyjeve smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 08:29