TAJNE IZ PROŠLOSTI

FOTOGRAFIJA KOJU BI KERRY RADIJE DA JE NE VIDITE Na prijateljskoj večeri s Assadom 2009.

Čovjek kojega danas naziva "ubojicom, protuhom i ratnim zločincem" za američkog je državnog tajnika Johna Kerryja nekad bio ugodan sugovornik na večeri.

Čovjek kojega danas uspoređuje s Hitlerom i Sadamom Huseinom i naziva “ubojicom, protuhom i ratnim zločincem” za američkog je državnog tajnika Johna Kerryja nekad bio i ugodan sugovornik na večeri.

Senator McCain: Bit će katastrofa ako Kongres odbije vojnu intervenciju u Siriji

Dok raste politička napetost oko najavljene američke vojne intervencije protiv sirijskog predsjednika Bashara al-Assada po internetu kruži fotografija iz 2009. na kojoj Kerry sa suprugom Teresom Heinz provodi mirnu večer u restoranu u društvu Bashara al-Assada i njegove supruge Asme. Kerry je tada bio senator.

Na fotografiji se vide Kerry i Assad zadubljeni u razgovor, njihove supruge koje pažljivo slušaju i konobar koji stoji kraj stola sa čašama zelenog napitka.

Vjeruje se da je slika snimljena u restoranu Naranj u Damasku gdje je Kerry vodio delegaciju koja je s Assadom došla pregovarati o mogućnosti sklapanja mreže mirovnih sporazuma u regiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:39