UBOJICA POBJEGAO

FOTO VIDEO Učitelj, njegova DVA SINA i KĆI ravnatelja ubijeni u pucnjavi ispred škole!

 AFP PHOTO / ERIC CABANIS

NOVO 11:19 >>> Le Monde javlja da je ubijeni muškarac, otac dvoje ubijene djece, bio vjeroučitelj u školi. Nepoznati počinitelj dovezao se na skuteru, te počeo pucati iz vatrenog oružja na grupu djece dok su ulazili u prostorije škole.

11:08 >>> Prema izjavama tužitelja Michela Valeta, ubijeno je četvero ljudi - 30-godišnjak i njegova dva sina, trogodišnjak i šestogodišnjak, te još jedno dijete od 10 godina starosti. Jedan sedamnaestogodišnjak ozbiljno je ozlijeđen.

PARIZ - Muškarac na skuteru zapucao je ispred židovske škole u Toulouseu na jugozapadu Francuske u ponedjeljak ujutro i pritom je ubio tri osobe, od kojih dvoje djece, izjavio je policijski izvor.

Pet osoba je ozlijeđeno u tom napadu koji se dogodio dok su učenici dolazili na nastavu u školu Ozar Hatorah, izjavio je jedan gradski dužnosnik.

Na istom su području prošli tjedan ubijena tri vojnika u dvije odvojene pucnjave. Ubio ih je muškarac koji je kasnije pobjegao na skuteru.

Francuski ministar unutarnjih poslova Claude Gueant prekinuo je posjet sjeveroistočnoj Francuskoj i uputio se u Toulouse, rekao je jedna policijski izvor. Francuski mediji su izvijestili da su pojačane mjere sigurnosti u svim židovskim školama u zemlji.

Pedesetak istražitelja već radi na slučaju ubojstva vojnika. Policija je priopćila u petak da je isto oružje korišteno u dva odvojena napada u kojima su ubijeni vojnici.

Televizijska postaja BFM TV javila je da je oružje korišteno u napadu na židovsku školu istog kalibra kao ono kojim su ubijeni vojnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:21