GOLDEN GIRLS

FOTO: STRIPTIZETE PODRŽALE PUTINA OKO SIRIJE 'Obama zapleši sa mnom i predomislit ćeš se'

Ruski predsjednik Vladimir Putin dobio je vjerojatno najljepšu i najintrigantniju podršku za svoj angažman oko Sirije, i to od zanosnih striptiz plesačice iz elitnog moskovskog kluba Golden girls.

One su promptno reagirale na najnoviju međunarodnu zavrzlamu oko Sirije ali su odlučile stati na stranu ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegove politike prema toj zemlji.

Zgodne plesačice su izdale kalendar - "Make love – not war" a uz svaku fotografiju nalazi se po jedan slogan o Siriji. Pa tako u "listopadu" Ana Uljana poručuje američkom predsjedniku Obami – "Barak nakon dva moja privatna plesa ti ćeš se predomisliti», a Aleksandra u "veljači" poručuje – "Pucaj očima, a ne mecima". Bujna crnkinja u "svibnju" poručuje – "Obama ne slušaj Michelle – slušaj mene". Anastasija Vika nevino kaže "Ja ni ne znam šta je Sirija ali nemojte je bombardirati". Karina, Dinara i Julija u donjem rublju poručuju - "Tražite kemiju među sobom, a ne u Siriji".

- Znam da mnogi misle da naše djevojke politike ne zanima, one su "samo" striptizete. To su glupe predrasude i stereotipi. Razgovarao sam s jednom plesačicom o Siriji, a onda sam uvidio da mnoge naše plesačice ta situacija zanima i zabrinjava i da su vrlo potkovane po tom pitanju. Zato smo se odlučili na ovaj korak, kaže o motivima moskovskih striptizeta vlasnik kluba Sergej Li.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 10:19