PRESLATKA NEVE

FOTO: ONA JE NAJVEĆA ZVIJEZDA GLAVNE SKUPŠTINE UN-a Mama joj je premijerka, dobila je svoju iskaznicu, a japansku delegaciju ostavila je u šoku

 
 REUTERS

Život novorođene kćeri novozelandske premijerke Jacinde Ardern zasigurno neće biti dosadan. Tek su joj tri mjeseca, a već je s mamom bila u skupštini UN-a, dobila vlastitu iskaznicu, doduše lažnu, i pelene su joj mijenjali ispred japanskog izaslanstva u New Yorku.

Tromjesečna Neve Te Aroha odmah je postala zvijezda.

Premijerka Ardern povela je kćerkicu na glavnu skupštinu UN-a, a dok je majka bila za govornicom, malena Neve Te Aroha gledala ju je u naručju Clarkea Gayforda, partnera novozelandske premijerke.

Jacinda Ardern na porodiljom je bila tek šest tjedana nakon čega je brigu o malenom preuzeo otac djevojčice, kako bi se ona mogla posvetiti premijerskim obvezama.

Reuters

Novozelanska premijerka (38) tek je druga izabrana čelnica koja je rodila u mandatu, nakon pakistanske premijerke Benazir Bhutto 1990.

Clarke Gayford na Twitteru je objavio (lažnu) iskaznicu za ulazak u UN i napisao:

- Volio bih da sam mogao snimiti zatečene poglede na licima japanskog veleposlanstva jučer u zgradu UN-a kada su stigli na sastanak dok smo bili usred posla oko mijenjanja pelene. Imat ćemo sjajnu priču za njezin 21. rođendan, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:17