PRETUČEN NA MRTVO IME

FOTO: NEĆAK UHVATIO UJAKA KAKO MU SILUJE DJEVOJKU Ovako pohotni zlikovac izgleda sada

 Conway Police Department

William Mattson (52) iz Conwayja u američkoj saveznoj državi Kaliforniji strpan je iza rešetaka zbog optužbi da je nakon novogodišnjeg tuluma silovao djevojku vlastitog nećaka, čije ime i dob nisu objavljeni.

Prema policijskom izvješću, nećak je nakon silvestarskog partyja djevojku odbacio do kuće svoga oca i ostavio je u sobi koju inače s njom dijeli. Kada se kasnije vratio u kuću, iz sobe se čulo glasno stenjanje.

Provalio je i zatekao ujaka Williama, koji također živi u istoj kući, kako leži na djevojci. Tvrdi da ga je odvukao iz sobe i kuće te da ga je pritom nekoliko puta dobrano mlatnuo.

U međuvremenu je nazvao policiju. U kuću je stigla patrola i dok je nećak davao izjavu policajcima, ujak William se vratio i odmah počeo pričati svoju verziju događaja.

Rekao je da su on i djevojka zajedno malo popili nakon čega su se počeli grliti i ljubiti, a djevojka je, kaže, cijelo vrijeme bila gola, pokrivena dekom, dok je on bio odjeven.

U tom je trenutku nećak doslovce podivljao te je pred policajcima, koji ga nisu zaustavljali, počeo mahnito udarati ujaka. Rezultat je vidljiv na fotografiji snimljenoj nakon Williamova uhićenja - izubijano lice puno masnica i posjekotina.

Foto: Conway Police Department

U međuvremenu je djevojka policajcima rekla da nikakav pristanak za spolni čin s dečkovim ujakom nije dala, nakon čega je protiv njega podnesena prijava za silovanje. Protiv razjarenog nećaka policija prijavu nije podnijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 16:33