NEVJEROJATNA PRIČA

FOTO: BIZARNA TUŽBA ZOOLOŠKOG VRTA ZBOG EROTSKIH SNIMKI S RAKUNOM 'Mislili smo da će snimati reklamu... vratio se istraumatiziran, privlače ga grudi!'

 Art-Msk

Zoološki vrt iz Moskve tuži studio koji je unajmio jednu od njihovih životinja i navodno ju iskoristio za snimanje 'erotskog' videa, javlja BBC.

Zoološki vrt za maženje - gdje djeca mogu hraniti i dirati životinje - katkad iznajmljuje svoje životinje za snimanje filmova. No, glasnogovornik Viktor Kirjukin rekao je za BBC kako se rakun Thomas iz studija vratio istraumatiziran.

- Primjetili smo da ga privlače ženske grudi, rekao je Kirjukin.

Art-Msk

S druge strane, studio Art-Msk smatra da je tužba 'apsurdna', te prijete da će uzvratiti tužbom protiv zoološkog vrta, jer je rakun ukrao i uništio grudnjak za vrijeme snimanja.

Prema ruskim medijima, šef marketinga Art-Msk-a, tvrtke koja inače snima reklame, rekao je kako je studio tražio treniranu životinju, no da su dobili Thomasa, 'koji je bio mlad, i stalno bježao'.

Zoološki vrt tvrdi kako u ugovoru stoji da će se rakun koristiti za snimanje obične reklame, no kada su vidjeli snimke na društvenim mrežama, s golom manekenkom, uložili su žalbu i tražili povlačenje svih snimki i fotografija.

Art-Msk

Nakon što ih je Art-Msk odbio, podigli su tužbu na sudu, i tražili odštetu za 'štetu' koju je pretrpio rakun. Prekjučer su ponovili tužbu, jer nije poduzeta nikakva akcija.

Iz Art-Msk-a insistiraju kako video nije 'erotski' jer je zamišljen kao reklama koja bi se puštala na saveznoj televiziji. Erotski film bio bi ilegalan, tvrde.

Art-Msk

Kirjukin pak tvrdi kako je rakunov interes za ženske grudi posljedica toga što su mu davali poslastice tokom snimanja. 'Onda je počeo povezivati ženske grudi s poslasticama', rekao je.

- Trebalo nam je dva do tri mjeseca da se prestane tako ponašati. Sada je ponovno sretan... no bio je tužan prije toga, rekao je Kirjukin.

Art-Msk

Neki ruski mediji sumnjaju kako je cijela priča zapravo predstava za medije, čiji je cilj privući pozornost na zoološki vrt, studio, ili oboje. No, odjel za odnose s javnošću zoološkog vrta tvrdi kako ništa nije namješteno, već je snimka urušila ugled zoološkog vrta za obitelji s malom djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:14