LOM NAD LISABONOM

FOTO: AVIONOM JE LETJELO POSUĐE Putnici u strahu čekali slijetanje dok su se pobješnjele stjuardese nemilice mlatile

U verziji priče koju je dao Royal Air Maroc, nije bilo nikakve tučnjave, a posuđe je palo "slučajno"
 Crash Aerien / Wikipedia

Krš i lom koji su začuli putnici zrakoplovne kompanije Royal Air Maroc na letu iz Casablance u Lisabon toliko ih je zastrašio da se nisu usudili napustiti svoja sjedala jer su mislili da se radi o tehničkom kvaru zrakoplova.

No, radilo se o posuđu koje se rasulo duž zrakoplova baš dok je započelo spuštanje u portugalsku zračnu luku Portela. Prema forumu Crash Aerien , na kojem je objavljena fotografija rasutog posuđa, do nereda je došlo uslijed svađe kabinskog osoblja. Marokanski portal Yabiladi prenosi riječi jednog svjedoka koji je rekao da je došlo do "verbalne razmirice" između dviju stjuardesa, ali da ipak nije došlo do tučnjave.

U verziji priče koju je dao Royal Air Maroc, nije bilo nikakve tučnjave, a posuđe je palo "slučajno". Po toj verziji, jedna od stjuardesa zaboravila je zaključati kolica s kojih se poslužuje hrana te su zbog turbulencije tanjuri i pribor za jelo poletjeli na pod prolaza između sjedala.

Zrakoplovna kompanija dodala je kako je let od Casablance do Lisabona vrlo kratak te da osoblje ima na raspolaganju samo 45 minuta da posluži putnike. "Uz vremenski pritisak i sve usluge koje moraju pružiti, previdi su mogući", poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 00:52