HOROR U INDIJI

Food bloger ugušio svoju djevojku, njeno tijelo izrezao na komade pa njima hranio pse. Kaže da ga je ‘inspirirala‘ serija

Miris leša u Chattarpur Pahadiju, gdje je par živio, bio je prekriven osvježivačima zraka i mirisnim štapićima

Ilustracija

 Jim Varney/Sciencephoto/Profimedia/Jim Varney/sciencephoto/profimedia

Indijski food blogger, Afab Poonawala (28), ugušio je svoju djevojku, nasjekao je na komade koje je zamotao u plastiku i spremio ih u hladnjak da bi kasnije njima nahranio pse lutalice. Inspiraciju za svoja djela pronašao je u seriji Dexter, prenosi Daily Mail.

Policija je u subotu uhitila Poonawalu zbog ubojstva Shraddhe Walkar (27). Poonawala je policiji rekao da ga je inspirirala televizijska serija Dexter koja prikazuje serijskog ubojicu kako, između ostalog, umata tijela svojih žrtvi u plastiku nakon što ih ubije.

- Radio je ono što i glavni lik u seriji, isjekao je dijelove tijela i riješio ih se, rekao je izvor iz istrage za The Indian Express. Nakon što je njeno tijelo izrezao na 35 manjih dijelova, spakirao ih je u male crne polietilenske vrećice koje je držao u hladnjaku. Kopirajući lik iz serije, vrećice je kupio gotovo tri tjedna nakon ubojstva.

Vonj leša u Chattarpur Pahadiju, gdje je par živio, bio je prekriven osvježivačima zraka i mirisnim štapićima koje je Poonawala kupio da prikrije smrad truleži. Dijelova se rješavao u više navrata, a čekao bi do dva ujutro kad bi komade trupla raznosio po džungli Mehrauli u južnom Delhiju.

Poonawala, koji je prošao obuku za kuhara, pronašao je mnogo načina da se riješi raskomadanog trupla pa je tako hranio pse lutalice dijelovima svoje djevojke. - Rečeno nam je da je prvo izvadio crijeva kako bi se lakše razgradila, rekao je izvor iz istrage.

Ubojica je zatim počeo komunicirati s Walkarinim prijateljima preko njenog Instagrama kako bi ih uvjerio je da je i dalje živa. Kasnije je bacio mobitel zajedno s njenom odjećom u smeće te je guglao kako očistiti mrlje krvi s poda.

- Nije odgovorila ni na jednu moju poruku od kolovoza. Telefon joj je bio isključen. Raspitivao sam se o njoj kod prijatelja, a onda sam obavijestio njezinog brata, rekao je Walkarin prijatelj Laxman Nadir.

Poonawala i Walkar upoznali su se prije tri godine, a prije nego što su se iz Mumbaija preselili u Delhi su se zaručili. Walkar je bila studentica na Tehnološkom institutu Viva, ali je odustala od studija da bi radila kao voditeljica prodaje u maloprodajnoj sportskoj trgovini prije nego što je upoznala Poonawalu koji je diplomirao menadžment.

Roditelji nisu prihvaćali njihovu vezu, a Walkarin otac optužio je Poonawalu za obiteljsko nasilje. Rekao je da bi njegova kći zvala majku i govorila joj da ju je Aftab pretukao. Walkar je 2020. godine izgubila majku, vratila se kući da bi dva tjedna tugovala s ocem i bratom prije nego što se vratila Poonawali.

Kad su ponovno počeli živjeti zajedno, Walkar je počela vršiti pritisak da je oženi. On je prvotno obećao da će se oženiti njome, ali je kasnije odustao što je dovelo do sukoba. - Znali su se svađati i to je često izmicalo kontroli. 18. svibnja izgubio je strpljenje i zadavio ju, rekao je policijski službenik.

Walkarin otac došao je posjetiti svoju kći, ali je primijetio da je stan zaključan. Kad ju nije uspio pronaći, podnio je prijavu za nestale osobe. Policija je potom niz tragova povezala u potencijalni zločin te su uhitili Poonwalu zbog nestanka djevojke

Poonawala je ubrzo priznao njeno ubojstvo- Oružje kojim je počinjeno ubojstvo, kao ni svi dijelovi tijela žrtve, još nisu pronađeni. Otac je za ubojicu tražio smrtnu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:04