PANIKA NA 6100 METARA

Drama nad Londonom: Piloti British Airwaysa umalo izgubili svijest, zrakoplov prisilno sletio

Brzom intervencijom ostatka posade piloti su dobili maske s kisikom i zatražili hitan povratak na Heathrow
A British Airways plane is seen from Terminal 4 moving along the tarmac at Heathrow Airport in London, early Saturday, March 20, 2010. A three-day strike by British Airways cabin crew affecting thousands of travelers began Saturday after last-ditch talks between the airline's management and union leaders collapsed. (AP Photo/Matt Dunham)
 AP

LONDON - Zrakoplov British Airwaysa na letu od Londona do Glasgowa u subotu je morao prisilno sletjeti natrag u londonsku zračnu luku Heathrow nakon što su oba pilota umalo izgubila svijet u kokpitu, piše Daily Mail .

Kapetan i prvi časnik su prijavili da se ne osjećaju dobro kada se zrakoplov popeo na visinu od 6100 metara. Drama se počela odvijati kada su putnici čuli 'uspaničeni' glas kapetana koji je pozvao sve više kabinsko osoblje da im dođu pomoći.

Brzom intervencijom ostatka posade piloti su dobili maske s kisikom i zatražili hitan povratak na Heathrow . Srećom, zrakoplov je sigurno sletio.

Kada su liječnici ušli u zrakoplov piloti su ispričali kako su se osjećali kao da će izgubiti svijet te su postupili prema unaprijed propisanoj proceduri.

Incident je trenutačno predmet istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 08:32