MONSTRUM IZ COVENTRYJA

DOŽIVOTNI ZATVOR ZA SERIJSKOG PEDOFILA Žrtve polijevao benzinom i prijetio da će ih zapaliti, najmlađa imala 6 godina

Tri je svoje žrtve, uključujući dvoje djece, zalio benzinom te prijetio da će ih zapaliti, dok je istovremeno pred njima palio i gasio upaljač

Britanski serijski pedofil koji je svoje žrtve polijevao benzinom te im prijetio da će ih zapaliti, osuđen je na doživotni zatvor.

Karl Clay (39) iz engleskog Coventryja tijekom gotovo 20 godina spolno je zlostavljao najmanje deset žrtava, među kojima su bili odrasle žene i djeca oba spola. Najmlađoj žrtvi bilo je samo šest godina. Tek kada su 2011. progovorile dvije njegove najmlađe žrtve, danas u tinejdžerskoj dobi, policija je otkrila niz njegovih zločina koji su počeli još 90-ih.

Tijekom suđenja u Warwicku tužiteljstvo je tvrdilo da je Clay svoje žrtve često zlostavljao više puta jer se koristio "manipulacijom i strahom". Nekima je prijetio oružjem dok ih je prisiljavao na seks, a 2005. je tri svoje žrtve, uključujući dvoje djece, zalio benzinom te prijetio da će ih zapaliti, dok je istovremeno pred njima palio i gasio upaljač. Jedna je žena ispričala da ju je pokušavao ugušiti jastukom, druga da ju je pokušavao utopiti u kadi punoj vode.

Osuđen je po dvije točke optužnice za silovanje, po dvije točke za silovanje djece mlađe od 13 godina, po dvije točke za prisiljavanje djeteta mlađeg od 13 godina na spolne aktivnosti, te za pokušaj silovanja, nanošenje tjelesnih ozljeda, prijetnje smrću i zastrašivanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:48