NADA SE NOBELU

'DOKAZAO SAM DA SU GAY BRAKOVI POGREŠNI' Suludo homofobno istraživanje uz pomoć znanosti

Mladi student, koji vjeruje kako će jednoga dana osvojiti Nobelovu nagradu, ‘dokazao’ je kako su gay brakovi pogrešni i uz pomoć kemije, biologije i matematike

LAGOS - Nagrađivani doktorski student na nigerijskom Sveučilištu u Lagosu tvrdi kako je ‘pobio’ gay brakove uz pomoć znanosti - koristeći magnete.

Chibuihem Amalaha tvrdi kako, prema njegovim eksperimentima, sjeverni i južni pol magneta se međusobno privlače, dok se isti polovi međusobno odbijaju.

- To znači da muškarac ne može privući drugog muškarca, jer su isti, te da žena ne bi trebala privući drugu ženu jer su iste. Tako sam, uz pomoć fizike, dokazao da su gay brakovi pogrešni, rekao je Amalaha.

Mladi student, koji vjeruje kako će jednoga dana osvojiti Nobelovu nagradu, ‘dokazao’ je kako su gay brakovi pogrešni i uz pomoć kemije, biologije i matematike.

Dr. Henry Boyo s odjela za fiziku Sveučilišta u Lagosu pun je hvale za mladog studenta.

- On je vrlo pametan momak. Vrlo je iskren oko svojih znanstvenih otkrića. Kada pričate s njim, bude vam jasno da razumije to o čemu govori. Vrlo je uvjerljiv, rekao je Boyo.

- Koristio je znanost i matematiku kako bi pokazao da su gay brakovi pogrešni, i na tome smo radili na našem sveučilištu. Neki se ljudi pozivaju na religiju, ali on je otišao korak dalje i koristio je znanost. Dopustio sam mu korištenje mojeg laboratorija na sveučilištu. To je njegova ideja, zaslužuje sve pohvale, i mi tu ideju podržavamo, rekao je.

Nigerija je inače na glasu kao izrazito homofobna zemlja, pa su tako homoseksualni odnosi kažnjivi zatvorskom kaznom do 14 godina, a u sjevernim krajevima zemlje kažnjivi su i smrtnom kaznom, koja se provodi kamenovanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 17:32