BEŠĆUTNI POSLODAVAC

DOBIO OTKAZ JER IMA RAK 'Pitao sam šefa slobodno jer moram na operaciju, a on me otjerao'

 Facebook

Jonathan Larson (19) radio je kao dostavljač u restoranu u jednom predgrađu Chicaga, no zbog teške bolesti koja mu je dijagnosticirana dobio je otkaz.

Mladić ima tumor na mozgu i na području kralješnice te mu je potrebna operacija zbog čega je svog šefa u restoranu tražio šest tjedana slobodno. Konkretno, još 2010. godine dijagnosticiran mu je multifokalni miksopapilarni ependimom, ali sve do sada nekako se nosio s bolešću. Dapače, operacija bi trebala biti posljednja faza uspješnog oporavka.

Kada je šefa tražio slobodno, odgovor ga je šokirao. 'Ne, dok se ti vratiš, ja ću već imati drugog dostavljača na ugovoru. Ajde sada idi, moram obaviti jedan telefonski poziv', prepričao je Jonathan razgovor sa šefom.

'Uistinu sam razočaran i tužan', dodao je mladić koji bi od šefa htio čuti ispriku jer ima osjećaj da je kažnjen zbog nečega nad čim nema kontrolu.

'Da, htio bih čuti ispriku. Stvarno bi mi olakšalo cijelu situaciju', rekao je.

U restoranu za lokalnu podružnicu NBC-a nisu htjeli komentirati konkretan slučaj jer, kažu, status pojedinih njihovih zaposlenika je povjerljive naravi. Ipak, tvrde da su pokrenuli internu istragu jer bi sve svoje zaposlenike htjeli tretirati na pošten način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 19:18