POPUSTILA RUČNA

Djevojka jurila za ‘odbjeglim‘ automobilom, sve snimile nadzorne kamere: Video je totalni hit

Mlada djevojka parkirala je svoj automobil, a kad je otvorila vrata stražnjeg sjedala, on je krenuo
Žena iz Britanije trčala je uz automobil koji se otkotrljao zbog popuštanja ručne
 
 Courtney Lovland/Swns/Swns/Profimedia

Courtney Lovland (22) je kao i svakog dana parkirala svoj automobil, podignula ručnu kočnicu i izišla van. No, kad je otvorila vrata stražnjeg sjedala kako bi uzela stvari, automobil je krenuo.



Mlada žena iz britanskog Southamptona šokirano se uhvatila za okvir vrata i potrčala uz automobil. Istovremeno je zazivala pomoć.

"Nemam pojma što se dogodilo, ali kao da je samo odjednom popustila ručna kočnica", ispričala je Courtney i dodala kako se "sve događalo tako brzo, a auto je brzo dobivao i na brzini."

Automobil se zaustavio zahvaljujući susjedovoj ogradi, a ona je spriječila da se zabije u kuću. "Imala sam toliko sreće što se zaustavio u susjedovoj ogradi, umjesto da se zabio u kuću. Moglo je sve završiti puno gore, ali sad kad znam da nitko nije ozlijeđen, mogu vidjeti i smiješnu stranu svega", kaže Courtney.

Nakon što su njezini prijatelji i obitelj vidjeli nadzornu snimku čitave "akcije", ne prestaju je zafrkavati. "Video sam pogledala sigurno stotinjak puta, i dalje svaki put 'umrem' od smijeha."

Nakon što se konačno zaustavio, Courtney je automobil parkirala - na staro mjesto. Ovoga puta ručna je sigurno podignuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:24