POTRAGA ZA UBOJICOM

CURE NOVI JEZIVI DETALJI MUČKE LIKVIDACIJE POZNATE SRPSKE PJEVAČICE 'Netko ju je devet puta mlatnuo letvom ili bejzbol palicom po glavi'

Forenzičari su pronašli nove tragove ubojstva Jelene Krsmanović, koji ukazuju na to da je pjevačica ubijena oko deset metara od mjesta na kojem je pronađeno njeno tijelo
 screenshot YouTube

Prema nalazu obdukcije, srpska turbofolk pjevačica Jelena Matjanović, djevojački Krsmanović (33) ubijena je s devet udaraca bejzbol palicom ili jačim drvenim štapom, javlja beogradski Blic . To je u kontradikciji s prethodnim informacijama o ovom slučaju, kada se mislilo da je ubijena metalnim alatom, spominjao se čekić.

Zanimljivo je kako je suprug ubijene pjevačice Zoran Marjanović tvrdio da je u vrijeme prve potrage za Jelenom na nasipu vidio čovjeka sa štapom, kojeg policija nije pronašla, kao ni oružje kojim je nesretna pjevačica ubijena.

Nakon višednevne pretrage dunavskog nasipa na beogradskoj Crvenki forenzičari su pronašli nove tragove ubojstva, koji ukazuju na to da je pjevačica ubijena oko deset metara od mjesta na kojem je pronađeno njezino tijelo.

Ondje je u travi kanala pronađeno nekoliko dokaza koji ukazuju da je pjevačica ubijena baš na tom mjestu te je policija postavila oznake i obavila rekonstrukciju. Istražitelji su na temelju dosadašnje istrage uvjereni da znaju tko je ubio Jelenu, ali i dalje ne raspolažu s čvrstim dokazima, piše Blic.

Stanovnici Crvenke ne vjeruju da je ubojica netko od lokalnih ljudi, već smatraju da je počinitelj zločina došao sa strane.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović rekao je za Blic da način ubojstva ukazuje da je riječ o zločinu iz strasti. "Tolika količina udaraca ukazuje da je napadač vjerojatno Jelenu dobro poznavao", objasnio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 03:26