TELEFONSKI POZIV

Cure nove bizarnosti iz života Donalda i Melanije Trump: ‘Draga, jesam li bio divan i sjajan?‘

- Ona bi mu rekla kako stvari stoje, no uvijek bi se pobrinula da mu podigne moral. Ona je takva, dodala je Wolkoff
 -/Shutterstock Editorial/Profimedia

Melania Trump bila je prva osoba koju bi bivši američki predsjednik Donald Trump nazvao nakon svakog skupa, a ona bi ga tijekom tog telefonskog poziva obasipala komplimentima i hvalila, govoreći mu kako je 'divan i sjajan', ispričala je Melanijina bivša prijateljica i savjetnica u jednom podcastu.

Stephanie Winston Wolkoff, nekoć bliska prijateljica bivše prve dame kaže da je takav telefonski poziv nakon svakog skupa bio ritual koji bi jačao Trumpov ego.

- Njihov način iskazivanja naklonosti bio je taj da mu ona govori koliko je divan i važan, rekla je Winston Wolkoff u podcastu Hollywood Life.

- Nju bi uvijek prvu nazvao, bez obzira na to gdje se nalazio. I prvo bi ju upitao kakav je bio, kao da traži njezino odobravanje, dodala je.

Melania nije pratila Trumpa na većini skupova pred kraj njegova mandata, no podržavla ga je izdaleka, unatoč javnim spekulacijama da s njihovim brakom nešto nije u redu, kaže Wolkoff.

- Ona bi mu rekla kako stvari stoje, no uvijek bi se pobrinula da mu podigne moral. Ona je takva, dodala je Wolkoff.

Winston Wolkoff je nakon napuštanja Bijele kuće napisala knjigu pod naslovom 'Melania i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom', u kojoj piše o inatimnim stvarima o braku Trumpovih. Napisala je kako Melania nije htjela izravno govoriti o svom braku.

Govoreći o nekim video snimkama na kojima se vidi kako se Melania udaljava od Trumpa, Winston Wolkoff tvrdi da je manje bio prikaz njihovog braka, već nešto što bi odvlačilo pažnju od onoga što se stvarno događa. Ističe i da su glasine o razvodu pogrešne te da između njih i dalje postoji iskrena ljubav.

- Nisam to shvatila, ali kroz njihove poglede vidire kontakt očima i zavođenje. Iz toga se vidi više nego iz bilo čega drugoga, dodala je.

- Godinama je Melania kontrolirala svoj imidž, stvarala bajkovitu sliku o sebi i ostala enigma. Osjećala sam da je moja dužnost prestati je štititi i iskopati istinu o najtajanstvenijoj prvoj dami koju je svijet ikad vidio, zaključila je Winston Wolkoff, prenosi Daily mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:17