HOROR U MOSKVI

VIDEO: 'EVO, OVDJE SAM UGUŠILA BEBU I ODSJEKLA JOJ GLAVU!' Rastrojena dadilja odvela policiju na mjesto ubojstva i objasnila zašto je to napravila

 Screenshot YouTube

Gulchekhra Bobokulova, 38-godišnja dadilja koja je jučer u Moskvi na opće zgražanje odsjekla glavu četverogodišnjoj djevojčici i s njom hodala po gradskim ulicama, odlučila je surađivati s policijom te pokušala pojasniti motive ovog svirepog zločina.

Majka troje djece rekla je da su je 'progonili glasovi u glavi', te je bila bjesna zbog supruga koji je u Uzbeskitanu osnovao novu obitelj dok je ona radila u Moskvi.

Priznala je kako je nesretnu djevojčicu Nastju Meshcheriakovu prvo udavila, a zatim i odsjekla glavu kuhinjskim nožem.

Iako se nagađalo da je Bobokulova bila povezana i s ekstremističkim skupinama, ruska služba sigurnosti tvrdi kako za to nema nikakvih dokaza.

Praćena naoružanom policijom i s lisicama na rukama, Bobokulova je potanko objašnjavala detalje monstruoznog zločina koji je zapanjio svijet. 'U početku se činila potpuno luda, no kasnije je pristala na suradnju', rekao je policijski izvor. Isti izvor tvrdi kako je Bobokulova kad je stigla u stan ispričala kako je kobnog dana 'prvo skinula haljinu i preobukla se u odjeću koju inače koristi za molitvu, jer joj je tako rekao glas u glavi'

Izvori bliski obitelji tvrde kako je dadilja 'skrbila za malu Nastju kao da je njeno dijete' i ne mogu shvatiti što ju je ponukalo na taj suludi čin.

Ruski mediji odlučili su ne prikazati fotografije s mjesta zločina jer su prejezive, a tu je odluku podupro i Kremlj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 14:33