TRAČ DANA

Carla Bruni: Tko kaže da će naš brak zauvijek trajati?

'Naš brak je bajka, ali nitko ne može reći da će zauvijek trajati. Možda se već sutra rastanemo' - izjava je Carle Bruni , supruge francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja , koja je snažno odjeknula jer je pala upravo u vrijeme kada fracnuski mediji naširoko rastežu trač po kojem ona ima ljubavnika, a on se tješi ljubavnicom.

- Trač dana koji će vjerojatno postati priča godine - opis je koji je dao Le Journal du Dimanche . Prema toj priči Carla Bruni ljubi šest godina mlađeg kolegu glazbenika Benjamina Biolaya . Po istoj priči, zbog njezine nevjere predsjednik se utješio zagrljajem Chantal Jouanno , svoje ministrice ekologije. Zasad je jedino ona oštro demantirala te glasine.

- On me nikad ne bi prevario... Jeste li ikada vidjeli sliku na kojoj je uhvaćen kako me vara? - izjavila je Carla Bruni u istom intervjuu iz kojeg je i rečenica o krhkosti braka. Intervju je dala prošlog petka, u vrijeme dok se mediji još nisu primili ovog trača. Kako se predsjednikova supruga sada ne oglašava, sada u njemu svi nalaze skrivene poruke.

- Imala sam sreće što sam se uspjela zaljubiti u svojoj 40. godini i što sam našla nekoga za koga sam se željela udati - izjavila je u njemu 42-godišnja pjevačica. Upitana pak za ranije muškarce i veze, među kojima su i one s Ericom Claptonom i Mickom Jaggerom , Carla je odgovorila: 'Nikad ranije nisam bila u monogamnoj vezi, ali mislim da je ona u braku obavezna'

Jednakim žarom o ovom traču raspravljaju i britanski mediji: dolazak Nicolasa Sarkozyja u London na radni ručak s britanskim premijerom Gordonom Brownom Britancima se nikad nije činio zanimljivijim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:12