PAPRENA KAZNA

Bračni par u hotel doveo djevojku za seks, ali ubrzo se pojavila policija: ‘Prekršili ste covid pravila‘

Britanski je par u hotelskoj sobi trebao čekati rezultate Covid testa, no želja za druženjem u troje bila je jača; platili su kaznu
Andrew Luker i Julia Knightley nakon izlaska iz pritvora
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Britanski par koji je svoj odmor na Barbadosu odlučio začiniti pozivanjem jedne Jamajčanke u svoj hotel na seks, tim je činom prekršio stroga otočka pravila o karanteni, piše Daily Mail.

Andrew Luker i Julia Knightley tako su se priključili podužoj listi Britanaca, uključujući i zvijezdu Love Islanda Zaru Holland, koji su prekršili stroge zakone tog karipskog otoka vezane uz pandemiju.

Zaštitar je nakon ponoći spazio Mikaelu Jacas kako skače preko zida hotela Treasure Beach i ulazi u sobu u kojoj je bio bračni par te digao uzbunu.

Pozvana je policija, a trojac je uhićen dok su uživali u svojem post-koitalnom piću na terasi luksuznog apartmana.

image
Julia Knightley nakon izlaska iz pritvora
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Andrew Luker, inače direktor građevinske firme iz Rochdalea, i gospođa Knightley, kozmetičarka iz Cheadle Humea, na sudu su se izjasnili krivima za kršenje odredbi o karanteni.

Svaki član ovog razuzdanog trojca kažnjen je s 2.200 funti te su oslobođeni uz jamčevinu od 7.000 funti, no upozoreni su da će biti zatvoreni na devet mjeseci ako ne plate u roku od sedam dana.

Gospođa Knightley (41), inače majka četvero djece i kvalificirana medicinska sestra, našla se prije nekoliko godina u svim nacionalnim vijestima jer je koristila svoje provokativne fotografije u donjem rublju za promociju svoje kozmetičke klinike.

Nakon što su je optužili za neprofesionalnost zbog razuzdanog načina na koji je reklamirala svoju nekiruršku kozmetičku kliniku, javno se ispričala.

image
Julia Knightley
Facebook

Na njezinoj web stranici stoji: ‘Kliznite u svijet raskoši i ekskluzivne elegancije i prepustite se želji za strašću i užitkom. S pravom lozinkom možete saznati više o našim senzacionalnim tretmanima protiv bora u salonu Julije Knightley u Cheshiru.'

Knightley i Luker na sudu su se suočili s istim sucem koji je poštedio zatvora zvijezdu Love Islanda Zaru Holland zbog sličnog kršenja Covid propisa.

Gospođa Knightley je rekla da nepoznavanje zakona nije opravdanje za njihove postupke.

Priznala je da je znala da ne smiju napuštati hotel dok čekaju rezultate testa - no tvrdila je da nije znala da ne mogu pozivati ​​goste u svoju sobu.

Gospodin Luker rekao je kako u potpunosti žali zbog onoga što se dogodilo: 'Osim isprike, nemam što drugo za reći.'

Sudac Ian Weekes rekao je da je bio zbunjen postupcima para. Dodao je da su svojim činom mogli dovesti do širenja virusa među lokalnom zajednicom da se pokazalo da su pozitivni na koronavirus.

Par je na otok stigao 28. prosinca, a u Veliku Britaniju bi se trebali vratiti 9. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:10