BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

Boris Johnson napokon priznao koliko zapravo ima djece: ‘Pa da, mijenjam dosta pelena...‘

Johnson se ženio tri puta, a oba prethodna braka završila su razvodom nakon što se otkrilo da je imao vezu sa sljedećom suprugom
Boris Johnson 
 Michael M. Santiago/AFP

Nakon godina nagađanja, Boris Johnson konačno je priznao da je otac šestero djece, piše Daily Mail. U intervjuu za američku televiziju rekao je kako biti roditelj iziskuje puno truda te da 'puno mijenja pelene'.

Britanski premijer, čije se drugo dijete s posljednjom suprugom Carrie treba roditi na Božić, ne voli baš govoriti o svom vrlo živopisnom privatnom životu, ali si je danas na američkoj televiziji dao oduška.

U intervjuu za NBC tijekom boravka u New Yorku, Johnson je prvi put priznao da ima šestero djece - iz tri različite veze - iako je bilo nekih sugestija da bi moglo postojati i sedmo.

Premijer s trećom suprugom Carrie Johnson ima jednogodišnjeg sina Wilfreda, a četiri sina ima s drugom suprugom Marinom Wheeler. Ima i kćer iz afere iz 2009. godine s novinarkom i likovnom kritičarkom Helen Macintyre - iako je sudski postupak iz 2013. nagovijestio da bi moglo postojati i drugo dijete iz te veze.

'Puno posla, ali volim to'

Boris nikada prije nije iznosio podatke o veličini svoje obitelji. No u razgovoru za emisiju Today, upitali su ga je li istina da je otac šestero djece, na što je on odgovorio da jest. Upitan kako je to biti otac malom djetetu dok je na vlasti, kazao je: 'To je fantastično. Puno je posla, ali ja to volim, apsolutno volim. Mijenjam dosta pelena.'

Boris Johnson se ženio tri puta, a oba prethodna braka završila su razvodom nakon što se otkrilo da je prevario tadašnje supruge.

Premijer - koji je jednom rekao da su informacije o njegovoj nevjeri besmislica - prvi puta se oženio 1987. s kolegicom sa Sveučilišta Oxford Allegrom Mostyn-Owen, ali su se razveli 1993. nakon što ju je prevario s Marinom Wheeler.

S Wheeler je Johnson bio u braku čak 27 godina, od 1993. do 2020., ali je ta veza bila puna uspona i padova.

image
Boris Johnson i Marina Wheeler
Dominic Lipinski/Pa Images/Profimedia

Godine 2004. njegova četverogodišnja afera s novinarkom i spisateljicom Petronellom Wyatt, kćeri laburističkog velikana Lorda Wyatta, postala je javna. Ona je kasnije ispričala kako je imala jedan abortus i jedan spontani pobačaj.

Upravo zbog laganja o toj vezi Johnsona je s pozicije ministra umjetnosti u sjeni smijenio tadašnji vođa torijevca Michael Howard.

image
Petronella Wyatt u Plesu sa zvijezdama
Nick Cunard/Avalon/Profimedia

Nova afera

Potom je Johnson dobio dijete iz afere s Helen Macintyre. Isprva je poricao da je otac djevojčice, a 2013. je čak zatražio sudsku zabranu objavljivanja te informacije. Na sudu je izgubio, no tijekom procesa se počelo šuškati da postoji još jedno dijete iz te veze.

Nakon te drame Johnson se opet pomirio sa svojom tadašnjom suprugom Marinom Wheeler.

No, njihov je brak opet stavljen na kušnju nekoliko godina kasnije, ali ovaj put nije bilo pomirenja. Marina Wheeler prvo je 2018. izbacila Johnsona iz kuće zbog afere s Carrie Symonds, a dvije godine kasnije konačno su se razveli.

Nakon što se pročulo da će Johnson sa Symonds dobiti dijete Wheeler je bila očajna, a njihovo četvero djece bijesno. Druga Johnsonova supruga rekla je i da je bila izvan sebe zbog toga što se Boris zaručio i s novom ženom planirao dobiti dijete dok je razvod još bio u tijeku.

Johnson je svojoj djeci - Lari Lettice (26), Mili Arthuru (24), Cassiji Peaches (22) i Theodoreu Apollu (20) - osobno pokušao reći da će on i Carrie dobiti dijete, koje se rodilo krajem travnja 2020. No, niti jedno od njegove djece nije se potrudilo doći na očevu svečanu objavu jer su bili bijesni na njega.

image
Boris Johnson i Carrie Symonds
Andrew Parsons/10 Downing Street/Avalon/Profimedia

'Sebični gad'

Doznavši za očevu vezu s Carrie, koja je 24 godine mlađa od Borisa, Lara je prijateljima čak rekla da je njen otac 'sebični gad' te da su sva djeca podržavala majku tijekom razvoda.

Objava zaruka Borisa i Carrie uslijedila je samo 11 dana nakon što je na sudu razvrgnut njegov brak s Marinom Wheeler.

Par je bio u braku 27 godina i ima četvero djece, a gospođa Wheeler, inače uspješna odvjetnica, navodno od bivšeg supruga treba dobiti četiri milijuna funti.

Johnson i Carrie Symonds potvrdili su pak nedavno da očekuju još jedno dijete, nakon višemjesečnih glasina da pripremaju vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:03