TEŠKE OPTUŽBE

Bivši menadžer bijesan na Schumacherovu obitelj: ‘Lažete devet godina, vrijeme je za istinu!‘

Pokušao sam stotinu puta kontaktirati njegovu suprugu Corinu, ali nije se javila, požalio se Willi Weber

Michael Schumacher

 AFP

Legendarni vozač Formule 1, Michael Schumacher, prije gotovo devet godina doživio je stravičnu nesreću na skijanju u Alpama. Od tad se nalazi u vrlo lošem stanju, o čemu u javnost ne izlazi previše informacija.

Nijemac ne može govoriti, ali njegova obitelj navodno je pronašla način da s njim komunicira, no bivši Schumacherov agent, Willi Weber, ne vjeruje u te priče, prenosi Slobodna Dalmacija.

On je, naime, optužio obitelj legendarnog vozača Formule 1 da laže o njegovu stanju. Tvrdi kako su od javnosti sakrili mnoge informacije, a najviše mu smeta to što od nesreće nije vidio Schumachera.

image

Willi Weber i Schumacherova supruga Corina

AFP

"Teško mi je zbog toga... Pokušao sam stotinu puta kontaktirati njegovu suprugu Corinu, ali nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Jeana Todta i pitao ga mogu li doći u bolnicu posjetiti ga. Rekao mi je da pričekam jer je još rano, a onda mi se sljedećega dana nitko nije javljao. Još sam ljut zbog toga", rekao je Weber u razgovoru za Gazettu dello Sport.

"Prošlo je devet godina, možda bi trebali reći istinu. Samo slušam njihove laži. Nakon svih ovih godina još uvijek nema izjava o njegovu stanju, dok eventualno povremeno njegovi bliski prijatelji objave poneku informaciju. Godinama poslije nesreće govorio sam sebi da ne mogu promijeniti stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kad to pričam", ispričao je Weber.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:57