KAKVA OBITELJ!

Bivša ruska striptizeta (26) udala se za milijunaša i već imaju 22 djece: ‘Cilj je 105!‘

Njezin suprug biznismen je uhićen u svibnju 2022. zbog posjedovanja velike količine droge, utaje poreza i pranja novca. A već je pobjegao iz Turske 2018. nakon što mu potvrđena doživotna kazna u vezi s ubojstvom iz 1996.

Kristina Ozturk

 Profimedia/

Ruska majka 22 djece Kristina Ozturk (26), koja živi u Gruziji, dobila je 21 svoje dijete putem surogata, a njih 20 rođeno je u nešto više od godinu dana.

Mlada majka na svom Instagramu objavila je video koji prikazuje 20 mališana, a tvrdi da sa svojim mužem milijunašem Galipom (58) - koji je ranije ove godine osuđen na osam godina zatvora nakon što je proglašen krivim za ilegalnu kupovinu i posjedovanje droga i psihoaktivnih supstanci - želi čak 105 biološke djece .

Svoju najstariju kći Victoriju dobila je 2014. u prethodnom braku, a posljednji član obitelji, Olivija, rođena je u siječnju 2021.

Mustafa, Maryam, Ayrin, Alice, Hassan, Judy, Harper, Teresa, Hussein, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet i Ahmet - imaju tri godine, dok Alija, Kristina, Alena, Sarah, Lockman i Alparslan imaju dvije godine.

‘Upoznajte obitelj Ozturk!‘, napisala je Kristina uz video pa dodala: ‘Puno ste puta tražili da vam napravim video s imenima i godinama djece. Evo ga, napravila sam video s datumima rođenja...‘

U veljači je Kristina, koja je podrijetlom iz Moskve, objavila i knjigu o svojim iskustvima.

image

Kristina Ozturk s djecom

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia

U objavi na Instagramu napisala je: ‘Reklo bi se da je sve o odgoju djece već napisano, ali svaki dan svaki roditelj traži korisne informacije kako bi svojoj djeci pružio samo najbolje. I ja nisam iznimka. Kao majka dvadeset i dvoje djece, sa sigurnošću mogu reći da nema previše informacija: uvijek možete pronaći nešto novo za sebe. Nakon desetaka, pa čak i stotina članaka, knjiga, webinara i treninga, odlučila sam napraviti vlastitu knjigu u kojoj će biti prikupljene i strukturirane dio po dio najvažnije informacije za mlade roditelje.‘

Inače, Kristina je bila bivša striptizeta i samohrana majka kada je upoznala bogatog vlasnika hotela Galipa na odmoru u obalnom gradu Batumi u Gruziji - popularnom turističkom odredištu u podnožju Kavkaza koje se često se naziva "Las Vegasom Crnog mora".

Rekla je da je to bila ljubav na prvi pogled i opisala ga kao svog ‘mentora, vodiča i princa iz bajke u jednome‘.

image

Kristina Ozturk u prošlosti je bila striptizeta u Moskvi

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia
image

Kristina Ozturk u prošlosti je bila striptizeta u Moskvi

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia

Međutim, prema Agenda.Ge, biznismen je uhićen u svibnju prošle godine nakon što su u pretresu kuće pronađene ‘iznimno velike količine‘ droge. Također je optužen za utaju poreza, krivotvorenje i pranje novca. Galip je već pobjegao iz Turske 2018. nakon što mu je žalbeni sud potvrdio doživotnu kaznu u vezi s ubojstvom 1996. godine. Njegov pravni tim rekao je da će se žaliti, a poduzetnik je negirao zločine.

Kristina je na svom Instagramu progovorila o izazovnim vremenima u kojima je bila bez supruga.

‘Mnogi od vas primijetili su da mi je zbog događaja u našoj obitelji teže održavati Instagram profil‘, napisala je jednom prilikom.

‘Sigurna sam da će taj dan uskoro doći, ali u međuvremenu, samo vam želim reći puno hvala za svu vašu podršku i lijepe riječi‘, dodala je.

image

Kristina Ozturk i njezin suprug Galip Ozturn s djecom

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia

Govoreći o muževim problemima sa zakonom početkom prošle godine, Kristina je priznala da nije mogla ‘podnijeti njegovu odsutnost‘.

‘Teško je pričati o nekim kućanskim stvarima ili radostima kada su sve misli daleko i zauzete samo čekanjem da se moj muž vrati kući.‘

Krajem svibnja 2022. TV kanal The Mtavari emitirao je snimke specijalaca koji su upali u Galipov hotel na obali Gruzije nakon njegova uhićenja.

Galipovo uhićenje potvrdila je u izjavi glasnogovornica gruzijskog ministarstva financija Nato Natroshvili.

image

Kristina Ozturk i njezin suprug Galip Ozturn s djecom

Not Specified/Willwest News/Profimedia/Not Specified/willwest News/profimedia

U emotivnoj objavi koju je 9. lipnja podijelila na svom Instagram profilu, Kristina je napisala: ‘Osjećaj usamljenosti ne napušta me čak ni uz toliki broj bliskih ljudi. Navikla sam da je moj muž uvijek kod kuće, uvijek u blizini. Kako je Galip posljednjih godina radio isključivo od kuće, preko dana smo se stalno družili. Navečer, kad su djecu smjestili u krevet, neprestano smo čavrljali. Ako sam išao u Tbilisi ili Istanbul, razgovarali smo satima, cijelu noć.

‘Sada mi je teže nego ikada, ne podnosim tišinu, ne podnosim njegovu odsutnost, ne mogu spavati i buditi se sama, ne mogu vidjeti njegovo prazno radno mjesto... Ne mogu vidjeti njegov osmijeh, ne mogu čuti njegov glas, ne mogu osjetiti njegov zagrljaj.‘

Ubrzo nakon Galipova uhićenja, Kristina je priznala da je najstarijoj kćeri Viki teško objasnila što se dogodilo njezinoj.

Na svoj rođendan ranije ove godine, majka 22 djece također je obilježila ‘novi početak svog putovanja‘.

‘Blog sam pokrenula kad su mi djeca tek dolazila, a cilj mi je bio podijeliti muke i radosti majčinstva. Ali kao što se često događa, život ne ide kako sam planirala i danas sam na prijelomnoj točki‘, objasnila je.

‘Svi izazovi s kojima sam se suočavala pomogli su mi da rastem i učim, a moji prvi pokušaji vjerojatno će biti kaotični, ali vjerujem da mogu uspjeti. Odlučila sam živjeti.

‘Moj rođendan je za mene označio novi početak. Čekaju me promjene, poboljšanja i naravno više sadržaja koji su iskreni i inspirativni. Hvala vam što ste uz mene i idemo zajedno naprijed prema novim ciljevima!‘

image

Kristina Ozturk i njezin suprug Galip Ozturn

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia

Godine 2021. Kristina je otkrila da je svakih 12 mjeseci trošila 77.530 eura na 16 dadilja koje žive s njima u trokatnoj vili, dok su surogatima između ožujka 2020. i srpnja 2021. platili 168.000 eura.

No da ne bi bilo zabune da se o djeci brinu isključivo dadilje, dodala je: ‘Ja sam cijelo vrijeme s djecom, radim sve ono što mame inače rade.‘

Mlada Kristina ranije je rekla da su se ona i Galip odlučili ma surogat majke jer su željeli imati što je moguće više djece.

‘Mogu vam reći jednu stvar - moji dani nikad nisu dosadni. Svaki dan je drugačiji, od planiranja rasporeda osoblja do kupnje za moju obitelj‘, rekla je Kristina pričajući o svojoj rutini.

Kristina, koja je također otkrila da je trošila 4500 eura tjedno na osnovne potrepštine za bebe, uključujući 20 velikih pakiranja pelena i 53 paketa adaptiranih mliječnih formule za bebe, dijeli novosti o svom užurbanom životu na svom Instagram računu, gdje ima 231.000 pratitelja.

Kristina je izjavila kako Galip kada su se upoznali, unatoč tome što je puno stariji od nje i ima svoju odraslu djecu, nije imao ništa protiv toga da ima veliku obitelj.

Objasnila je da su se prvotno pripremali za dijete svake godine, no ubrzo je shvatila da njezina reproduktivna sposobnost nije dovoljna da ispuni njihove zahtjeve.

Odlučili su koristiti surogat majke, što košta oko 9200 eura po trudnoći. Država Georgia dopušta surogat majčinstvo od 1997. sve dok je par heteroseksualan i u braku. Dijete koje se rodi automatski ide osobama koje su dale genetski materijal za začeće, a surogat nema nikakva prava.

Svi Kristinini potencijalni surogati prolaze kroz savjetovanje i potpisuju pravne papire prije nego što zatrudne. Odabiru se samo mlade žene koje su već imale barem jednu trudnoću, a prije uključivanja u program provjerava se da nemaju loših navika ili ovisnosti.

Žene dobivaju psihološko savjetovanje kako bismo bili sigurni da su spremne i pripremljene za izazov, koji će uključivati odricanje od bebe kad se rodi.

Kristina je objasnila: ‘Klinika u Batumiju za nas bira surogat majke i preuzima punu odgovornost za taj proces. Ne poznajemo osobno surogat majke i nemamo izravne kontakte s njima kako bismo izbjegli probleme nakon trudnoće. Sva komunikacija odvija se preko ambulante, pratimo samo zdravstvene pokazatelje, sastavljam dijetalni jelovnik za majke kako bi prehrana bila cjelovita, gledam nalaze.‘

Par želi imati više djece i razgovarali su o tome da imaju više od 100 beba, ali su odlučili pričekati dok njihove bebe ne porastu prije nego što krenu na još jedno putovanje surogat majčinstva.

U međuvremenu, Kristina nije isključila mogućnost da sama rodi više beba, ali je rekla da to trenutno ‘nije praktično‘ s toliko male djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:30