OPTUŽBAMA NEMA KRAJA

Bivša maserka princa Andrewa: ‘On je nezasitna seksualna štetočina, ispitivao me o analnom seksu‘

Osjećala sam da želi puno više od mene. Uvijek bi me pitao želim li ostati poslije masaže, pogledati neki film, kaže Emma Gruenbaum

princ Andrew

 JOHN THYS/AFP

Emma Gruenbaum (50), bivša masažna terapeutkinja princa Andrewa, tvrdi kako je spomenuti član kraljevske obitelji, njezin nekadašnji klijent, bio "nezasitna seksualna štetočina" koja je "htjela apsolutno više" dok ga je masirala.

- Pokušao me zagrliti nakon masaže u Royal Lodgeu u Windsor Great Parku i uvijek je inzistirao na tome da bude gol, nosio je samo ručnik - rekla je Emma, koja je početkom 2005. radila kao terapeutkinja sportske masaže u klubu Wentworth u Surreyju i tad je počela liječiti Andrewovu bivšu suprugu, Sarah Ferguson.

Fergie ju je navodno preporučila i mužu nakon čega je Andrewovo osoblje s njom i stupilo u kontakt. Gruenbaum je vojvodu od Yorka prvi put upoznala toga ljeta, samo nekoliko mjeseci nakon što su se u SAD-u pojavile prve optužbe protiv osramoćenog financijaša Jeffreyja Epsteina.

Emma tvrdi kako je te godine Andrewa posjetila šest puta, prenosi Daily Mail.

- Imala sam puno poznatih klijenata i često sam posjećivala njihove domove. Ali Andrew je bio drugačiji, od samoga početka ponašao se kao nezasitna seksualna štetočina - izjavila je i dodala kako ju je u Kraljevsku ložu prvi put pozvala vojvodina osobna tajnica.

- Dok sam namještala stol za masažu, iza sebe sam čula Andrewov glas kako mi govori: 'Hej, lijepo dupe. Primaš li ga u guzu?'... Brzo sam se okrenula. Stajala sam uz stol za masažu, a on mi je bio nasuprot, vrlo blizu, preblizu. Odgovorila sam mu: 'Je**no te se ne tiče', a on me samo hladno pogledao i rekao: 'Ne možeš tako razgovarati sa mnom'. Uzvratila sam mu: 'Pa ne možeš ni ti tako razgovarati sa mnom!'.

Uvijek sam skretala pogled dok se penjao na stol i pazila da mu ručnik prekriva intimne dijelove. Dok sam ga masirala, stalno je govorio o analnom seksu i zbijao šale na tu temu. Ispitivao me kad sam zadnji put imala analni seks, to je trajalo i trajalo... Ponavljala sam mu da zašuti, ali brzo sam shvatila kako je njemu sasvim okej da se s njim priča kao da je nestašan školarac... Apsolutno sam osjećala da želi puno više od mene, to je bilo vrlo jasno. Uvijek bi me pitao želim li ostati poslije masaže, pogledati neki film - prisjetila se Emma Gruenbaum.

Andrewov ured navodno je slao čekove na njezinu kućnu adresu, uključujući i prinčevu ceduljicu s komplimentima, jer vojvoda nije "htio imati posla s gotovinom". Njegov glasnogovornik nije želio komentirati Emmine navode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:50