FEJK!

Bijela kuća oglasila se o sve češćim snimkama ‘pogubljenog‘ Bidena: ‘Pogledajte te snimke, u Normandiji i opet u Italiji...‘

Nedavni viralni videozapisi uključuju trenutke s Bidenovog putovanja u Normandiju na godišnjicu Dana D, summita G7 u Italiji...

Joe Biden na sastanku G7

 Screenshot X/

Bijela kuća tvrdi da je niz video zapisa koji prikazuju Joea Bidena kako se ‘smrzava‘ ili odlazi lažno montirani ‘jeftini lažnjaci‘.

Ovu tvrdnju iznijela je u ponedjeljak glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre nakon što su video snimci u kojima Biden ‘baulja‘ po pozornicama diljem svijeta postali viralni.

Nedavni viralni videozapisi uključuju trenutke s Bidenovog putovanja u Normandiju na godišnjicu Dana D, summita G7 u Italiji i događaja prikupljanja sredstava s Barackom Obamom.

‘Ironično, nekoliko jeftinih krivotvorina zapravo napada predsjednika zbog zahvalnosti vojnicima, to je ono zbog čega napadaju predsjednika.

‘I u Normandiji se to dogodilo i opet u Italiji. Mislim da vam to govori sve što trebamo znati o tome koliko su republikanci ovdje očajni. I umjesto da govorimo o predsjednikovom učinku na dužnosti, a pod tim mislim na njegove zakonodavne pobjede, ono što je uspio učiniti za američki narod diljem zemlje, vidimo te duboke lažnjake, te manipulirane videozapise. I to je, opet, učinjeno u lošoj vjeri‘, kazala je Karine Jean-Pierre, prenosi Daily Mail.

Ubrzo je stigao i odgovor Republikanaca koji tvrde da snimke nisu montirane i da Bijela kuća nije u pravu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 18:12