IZGUBLJEN?

Biden opet prevario protokol, suradnici ga bezuspješno hvatali: ‘Ovo je tragično, ode on u krivom smjeru‘

U malom isječku objavljenom na Twitteru može se vidjeti kako se Biden zahvaljuje okupljenima, a zatim odlazi prema masi ljudi

Joe Biden opet se pogubio?

 Screenshot Twitter

Dan nakon što je prozvao kongresnicu koja je nedavno umrla, obraćajući joj se kao da je još uvijek živa, američki predsjednik Joe Biden ponovno je postao ‘zvijezda‘ društvenih mreža. Ovog je puta internetom počeo kružiti novi video koji prikazuje američkog predsjednika kako djeluje pomalo izgubljeno nakon održana govora. Biden je, naime, u četvrtak bio u uredu Savezne agencije za upravljanje hitnim situacijama (FEMA) gdje je pohvalio njen odgovor na uragan Ian. Nakon što je završio svoj govor, američki predsjednik skrenuo je udesno i krenuo prema gomili, ignorirajući pozive dužnosnika FEMA-e.

U malom isječku objavljenom na Twitteru može se vidjeti kako se Biden zahvaljuje okupljenima, a zatim odlazi prema masi ljudi. U tom trenutku može se čuti službenicu FEMA-e kako govori "gospodine predsjedniče", no on ignorira njezin glas. Zatim se odlazi rukovati s ljudima koji su bili prisutni u uredu FEMA-e, a osoblje američke tajne službe brzo ga slijedi.

"Krenuo je u krivome smjeru", komentirao je jedan korisnik Twittera.

"Ovo je tragično. Možemo razgovarati o politici i o tome je li on sposoban obnašati dužnost, ali nakon što gledamo snimku za snimkom ovakvih scena, to nam slama srca. Bez sumnje, ja sam konzervativac, ali ove me scene rastužuju. Molim se za njega", glasio je drugi komentar.

Dan ranije, Biden se na konferenciji o gladi također obratio okupljenima i zahvalio skupini zastupnika koja je potaknula Bijelu kuću da organizira događaj, uključujući demokratskog senatora iz New Jerseyja Coryja Bookera, demokratskog zastupnika iz Massachusettsa Jima McGoverna, republikanskog senatora iz Indiane Mikea Brauna i pokojnu republikanku iz Indiane Jackie Walorski.

"Jackie, jesi li ovdje? Gdje je Jackie? Mislio sam da će biti ovdje", rekao je tada Biden, nesvjestan činjenice da je Walorski poginula u prometnoj nesreći 3. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:37