PJEVAJUĆI POLITIČAR

Berlusconi ponovo postao skladatelj: Tjedan dana nakon odlaska s mjesta premijera izdao CD 'Prava ljubav'

Novi Berlusconijev album, četvrti po redu, mješavina je ljubavnih pjesama i jazza
 AP

RIM - Svega tjedan dana nakon što je napustio premijersku dužnost Silvio Berlusconi odlučio je oživjeti svoju glazbenu karijeru. Medijski milijarder i trostruki premijer Italije izdao je novi nosač zvuka s dugogodišnjim suradnikom Marianom Apicellaom, gitaristom iz Napulja. Iako Berlusconi, jednom pjevač na kruzeru, na novoj kolekciji nazvanoj 'True Love' (Prava ljubav) ne pjeva, no sudjelovao je u pisanju 11 pjesama.

Novi Berlusconijev album, četvrti po redu, mješavina je ljubavnih pjesama i jazza. Za sada je prerano govoriti o popularnosti jer brojke iz prodaje još nisu objavljene.

- S njegovim velikim iskustvom lako će pisati dobre ljubavne pjesme. No, sigurno nikad ne bih kupila njegov CD - izjavila je Maria Grazia Merilli, turistkinja u Rimu koja se našla nedaleko od dućana gdje se Berlusconijev album prodaje.

Niti druga sugovornica također ne bi podržala Berlusconijevu glazbenu karijeru.

- Ne sviđa mi se ni kao političar ni kao skladatelj. Odvratan je - navodi Maria Rossi.

Berlusconi je s mjesta premijera odstupio 12. studenog nakon što nije uspio napraviti plan štednje koji bi uvjerio tržište, ali i europske partnere da Italija može izbjeći gospodarsku krizu.

Dvaput oženjen bivši premijer često se hvalio da je 'vrlo uspješan sa ženama', a zabave u njegovim vilama privlačile su lijepe djevojke, ali i tužitelje koji su ga optužili da je platio za seks s maloljetnom Marokankom te iskoristio svoj politički utjecaj da to prikrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:17