ZA NE POVJEROVATI

Auto joj tone u zaleđenu rijeku, a ona ‘mrtva hladna‘ stoji na krovu i - snima selfieje!

Iako vožnja po zaleđenoj rijeci sama po sebi nije protuzakonita, žena je zaradila prijavu zbog opasnog upravljanja motornim vozilom
 TWITTER

Neimenovana žena u nedjelju poslijepodne propala je kroz led dok se vozila zaleđenom rijekom Rideau u predgrađu Ottawe u Kanadi, no našla je vremena za snimanje nekoliko selfieja dok su stanari iz obližnjih kuća vukli kajak kako bi je spasili s krova automobila koji je tonuo.

Na snimkama objavljenima na društvenim mrežama vidi se kako dvije osobe vuku kajak prema mjestu nesreće. Ženi, koja je netom prije pozirala za selfieje, pomogli su da se popne na sigurno i zatim je prebacili na čvrsto tlo.

- Ma dobro, mislim da ću sad moći hodati - govori žena.

Nitko osim nje nije bio u autu, a iako vožnja po zaleđenoj rijeci sama po sebi nije protuzakonita, dotična je zaradila prijavu zbog opasnog upravljanja motornim vozilom, prenosi Daily Mail i dodaje kako je žena nakon bizarne nesreće odbila medicinsku pomoć.

Na jednoj snimci vidi se kako automobil juri niz zaleđenu rijeku, no nije jasno je li to bilo namjerno ili je pak riječ o nizu nesretnih okolnosti.

- Ledeni uvjeti u ovo doba godine mogu biti vrlo nepredvidivi. Ovim putem još jednom apeliramo na građane da se zbog vlastite sigurnosti klone leda - rekli su iz policijske službe u Ottawi.

Vozilo neoprezne žene još uvijek je u rijeci i policija stoga napominje kako bi isto "moglo predstavljati opasnost za znatiželjne promatrače koji izlaze na led".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:46