LJUBAV JE SLIJEPA

Atraktivna Mirnesa iz BiH ukrala više od milijun eura, sada se iza rešetaka udaje za čovjeka kojeg nikad nije vidjela!?

Ovo je tako intenzivno. Trebala sam završiti u zatvoru kako bih upoznala muškarca svojih snova, rekla je

Mirnesa S.

 Olaf Doering/Alamy/Alamy/Profimedia

Mirnesa S. (42), koja u Njemačkoj služi trogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađe 1,25 milijuna eura iz tvrtke za prijevoz novca u kojoj je radila, iznenadila je javnost viješću da bi se uskoro mogla vjenčati.

- Zaljubljena sam, zaručena i čekam vjenčanje. Željela bih čim prije dobiti dozvolu za vjenčanje - rekla je kad su je novinari njemačkog RTL-a prije nekoliko dana posjetili i pitali koja joj je novogodišnja želja.

Mirnesa se sa svojim odabranikom još nikad nije srela. Nisu se vidjeli, ali se dopisuju. Otkrila je kako je i on u zatvoru zbog pljačke te će ondje ostati najmanje do studenoga 2026. godine.

- Zaručili smo se i već predali zahtjev za vjenčanje, ali trajat će vječnost dok sve dozvole ne budu gotove - kaže Mirnesa, a prenosi Fenix Magazin. Na pitanje zašto im se toliko žuri kad su oboje u zatvoru, odgovorila je kako im je to jedina mogućnost za susrete. Naime, zabranjeni su osobno upoznavanje ili videorazgovori preko Skypea. Ali sve to bilo bi moguće kad bi se vjenčali. Mirnesa S. ne sumnja da je njezin zaručnik ovaj put onaj pravi.

- Tako smo slični, nevjerojatno, iz onoga što pišemo vidi se da se nevjerojatno dobro slažemo. Jednostavno bolje upoznaješ ljude preko dopisivanja. Ovo je tako intenzivno. Uvijek sam željela nekoga tko također želi djecu. Nekoga tko jednostavno čita svaku želju žene, tko se prema ženi ponaša kao prema dami. Trebala sam završiti u zatvoru kako bih upoznala muškarca svojih snova - zaključila je Mirnesa.

U kontaktu je sa zaručnikovom majkom

Mirnesa je otkrila kako je u kontaktu i sa zaručnikovom majkom. Rekla je kako nije tražila ljubav u zatvoru, niti još jednog kriminalca, ali se zaljubila.

- I ja sam bila ili postala kriminalac, ali to me ne čini gorom osobom. Ne biste trebali odmah osuđivati ​​osobu samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promijeniti. Stariš, razmišljaš drugačije - kaže Mirnesa. Isto je i s njezinim zaručnikom. On također želi započeti novi život, tvrdi ona.

- Samo normalan život s malom kućom na selu. Ostavljajući prošlost iza sebe. A tu je i planiranje obitelji - otkriva Mirnesa.

Tražila je cijela Njemačka

Kako je Fenix Magazin već ranije pisao, Mirnesa S. podrijetlom je iz Busovače u kojoj je neko vrijeme živjela, a roditelji su je se navodno odrekli. Otac joj je preminuo prije nekoliko godina, a majka živi u Njemačkoj. Mirnesa ima brata blizanca i još jednu sestru.

Kako je sama rekla, zbog ljubavi je 14. listopada 2022. ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Krađa je uočena istoga dana, a policija je započela potragu za Mirnesom koja je postala najtraženija bjegunka u Njemačkoj. Za njom je čak bila raspisana i nagrada u iznosu od 37.500 eura.

Mirnesa je uhićena u zračnoj luci Stuttgart krajem siječnja ove godine kad je preko odvjetnika najavila da će se predati. Vrlo brzo osuđena je na trogodišnju kaznu zatvora, a novac kojeg je ukrala još nije pronađen.

Nakon uhićenja ispričala je kako se zaljubila u 28-godišnjeg Roberta S. kojeg je upoznala samo dva tjedna prije nego što je u listopadu prošle godine napravila spektakularnu milijunsku krađu, na koju ju je nagovarao upravo Robert koji ju je iznevjerio nakon što je opljačkala tvrtku u kojoj je radila. Nestao je s novcem, a ona se potom odlučila predati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:36