RAZMAŽENA I LIJENA

Amerikanka poludjela jer na odmoru mora - hodati: ‘Svaki influencer zbog kojeg sam došla ovdje zaslužuje zatvor!‘

Zaključila je time da su se susreli i s nekoliko nestanaka struje jer grad nema infrastrukturu koja podržava ovoliki broj turista
 TikTok/mileniallex

Američka TikTokerica Lexi Jordan objavila je snimku s odmora na kojoj objašnjava da influenceri koji su je potaknuli da posjeti Amalfijsku obalu u južnoj Italiji jednostavno lažu te da nije sve tako savršeno. Ubrzo se snimka proširila Twitterom gdje su je prozvali razmaženom Amerikankom jer joj je najveći problem predstavljalo - hodanje.

@millenniallex honestly my main takeaway is if youre gonna come here dont make the same mistake i did - go for at least a week and definitely not TWO DAYS ? #amalficoast #eurosummer #dying ♬ original sound - Lexi Jordan

- Svaki influencer i TikToker zbog kojeg sam odlučila posjetiti Amalfi zaslužuje ići u zatvor. Pokazuju vam prekrasne uvale i slatke male gradove, no nitko ne spominje nedostatke, započela je TikTokerica.

Prva mana koju je navela bila je nepristupačnost lokacije, dok je u opisu stajalo da je odlazak na obalu Amalfi fizički rad, a ne odmor.

- Ovdje je nemoguće doći. Prvo moraš doletjeti u Napulj, zatim sjesti na vlak od Napulja do Sorenta da bi na kraju čekao trajekt na 90 stupnjeva sa svom prtljagom. Kad konačno dođeš do lokacije, da bi stigao do hotela koji su na vrhu vrhova, moraš prijeći 160 stepenica i tegliti prtljagu za dva tjedna sa sobom jer nema ulica niti automobila, tvrdi Lexi.

Zaključila je time da su se susreli i s nekoliko nestanaka struje jer grad nema infrastrukturu koja podržava ovoliki broj turista. Suprotno svojim uvjerenjima, na internetu nije naišla na suosjećanje, već je postala predmet ismijavanja jer nije istražila gdje putuje.

- Naše misli i molitve su uz TikTokericu na odmoru, nitko sad ne pati kao ona, napisao je jedan korisnik. Drugi je dodao da su Amerikanci ionako poznati po tome da su alergični na hodanje te da trebaju to što prije riješiti.

Neki su joj rekli da se ne bi trebala žaliti što odlazak na putovanje uključuje putovanje do lokacije te su je pitali što je očekivala kad je kupila zrakoplovnu kartu, zatim kartu za vlak i trajekt.

- Amerikanci otputuju na najljepša mjesta na svijetu i onda se čude što nisu sagrađeni kao američki gradovi u kojima svako kućanstvo ima prosječno 2,7 automobila, napisala je jedna korisnica.

U sljedećoj objavljenoj snimci Lexi je pojasnila da nije morala pomaknuti prstom jer su njen dečko i portir nosili prtljagu uz stepenice, ali da je htjela upozoriti svoje pratitelje da nije lako doći do lokacije kao što su neki to prezentirali.

- Pogled je prekrasan, kao i more, hrana je izvrsna, ljudi su sjajni, ali nije tako lako kao što se čini. Ako želite doći ovdje, morat ćete uložiti vremena, rekla je Lexi koju je iscrpilo hodanje stepenicama nakon večere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:21