HOROR U MÜNCHENU

Afganistanac satima silovao tinejdžera: ‘Sve je sve snimala kamera, ali nitko nije reagirao...‘

Policija je pomoću ukradenog mobitela došla do 20-godišnjeg počinitelja

Ilustracija

 Alexander Pohl/Ddp Usa/Profimedia/Alexander Pohl/ddp Usa/profimedia

Pijani 18-godišnjak je satima silovan na postaji metroa u Münchenu, sve je snimala nadzorna kamera, ali nitko nije intervenirao, prenosi Fenix, navodeći kako je policija uhitila 20-godišnjaka.

Kako piše Frankfurter Allgemeine Zeitung, tinejdžera je silovao 20-godišnjak afganistanskog podrijetla.

Policija je u svom priopćenju navela kako je 20-godišnjak satima maltretirao i silovao 18-godišnjeg mladića koji je bio pod utjecajem alkohola.

– Nadzorna kamera u metrou je snimala zločin, ali nitko nije intervenirao. Žrtva je bila pod utjecajem alkohola, rekla je glasnogovornica policije.

Prema navodima policije, silovanje se dogodilo u subotu između 1 i 5 sati ujutro. Mladić (18) je otišao s jedne zabave, bio je u alkoholiziranom stanju i zaspao je na stanici podzemne željeznice. Nije se mogao braniti.

– Na snimkama nadzornih kamera vidi se kako je počinitelj analno silovao svoju žrtvu, rekla je, među ostalim, glasnogovornica policije.

Osim toga, počinitelj je nad 18-godišnjakom vršio i druge spolne radnje.

Prije nego što je počinitelj pustio mladića, ukrao mu je mobitel. Dan nakon zločina žrtva je podnijela prijavu policiji.

Policija je pomoću ukradenog mobitela došla do 20-godišnjeg počinitelja. Sudac mu je odredio istražni zatvor, piše Fenix.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:24