UŽASAVAJUĆI VIDEO

10 minuta terora na 11.000 metara iznad Rusije: ‘Suprugu sam počela pisati oproštajno pismo...‘

Zrakoplovna tvrtka u državnom vlasništvu, koja je dio grupe Aeroflot, podvrgnuta je kaznenoj istrazi zbog incidenta, izvijestili su ruski državni mediji

Prizori iz aviona Rossiya Airlinesa

 /Screenshot Youtube

Užasavajući video stiže iz Rusije gdje su putnici u avioni ostali bez zraka nakon što su maske s kisikom u zrakoplovu Rossiya Airlinesa otkazale tijekom stravičnih turbulencija na 11 tisuća metara.

Na videu se čuje kako vrišti i beba, zajedno sa 167 putnika među kojima je bilo i 21 dijete. Svi očajno pokušavaju disati kroz nefunkcionalne maske za kisik na krajzu petipolsatnog putovanja iz Sočija.

Najzad je prastari Boeing 737-800 bio prisiljen prinudno sletjeti u Krasnojarsk u Sibiru jer je desetominutno poniranje uzrokovalo ekstremnu depresurizaciju kabine.

Pet osoba je zatražilo liječničku pomoć zbog naglog pada tlaka. Zrakoplovna tvrtka u državnom vlasništvu, koja je dio grupe Aeroflot, podvrgnuta je kaznenoj istrazi zbog incidenta, izvijestili su ruski državni mediji.

Putnica Yulia ispričala je da je u zrakoplovu počela pisati oproštajnu poruku svom suprugu.

"‘U kabini je odjednom postalo ledeno hladno, maske su pale na desetak minuta, nastala je smrtna tišina i nagli pad", ispričao je drugi putnik.

"Nemoguće je teško disati bez tih maski. Osjećaj je neopisiv", poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:48