U SHOPPING S PORTALOM JUTARNJI.HR

Što pokloniti? Pogledajte najpotpuniji vodič za kupovinu poklona!

Jutarnji.hr je za svoje vjerne čitatelje napravio najpotpuniji vodič za ugodnu blagdansku kupovinu kako darivanje najbližih ne bi bilo muka već užitak, ali i ušteda vremena

Božićno je razdoblje doba veselja i blagostanja koje provodimo s obitelji. Isto tako ovo je vrijeme kada svoje bližnje želimo razveseliti darovima kako bi im uljepšali doček Božića. No, kada su u pitanju pokloni, veliki se upitnik uvijek pojavi nad našim glavama. Što pokloniti?

Jutarnji.hr je za svoje vjerne čitatelje napravio najpotpuniji vodič za ugodnu blagdansku kupovinu kako darivanje najbližih ne bi bilo muka već užitak, ali i ušteda vremena.

BOŽIĆNI SHOPPING S PORTALOM JUTARNJI.HR

Na vodiču možete pronaći sve što vas zanima. Nije važno kupujete li poklone za majku, prijatelje, kolege s posla ili partnericu, vodič vam nudi široku lepezu ponuđenih darova kao i web stranicu te njihovu cijenu.

Tražite nešto za poslovne partnere? Odaberite nešto od ponuđenih proizvoda hrvatskih dizajnera te kliknite na željenu opciju na izborniku. Sličan put do savršenog poklona proći ćete i u kategoriji Za nju, Za njega, Za djecu i Sve za dom.

U posljednjoj rubrici ćete pronaći 'in' sitnice i kreativne proizvode hrvatskih dizajnera!

Popise potencijalnih poklona predlagali su stručnjaci u svojim kategorijama i zasigurno ćete u barem jednoj rubrici pronaći dar s koji će uveseliti darivanu osobu.

No, da ne duljimo previše, vrijeme darivanja je, Božić je sve bliže i poklone treba umotati prije stavljanja pod božićno drvce.

Pogledajte što smo pripremili za vas...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 04:23