VELIKO PREUREĐENJE

Prošetajte kroz potpuno novi Dom i Dizajn i recite nam svoje mišljenje!

Pomozite nam da budemo bolji!

Od pokretanja portala Dom i Dizajn 21. listopada 2013. godine pa sve do danas prošlo je više od dvije godine i pravi je trenutak da svima vama, dragi naši čitatelji, darujemo novi portal koji je ljepši, pregledniji i moderniji te sadržajno bogatiji od dosadašnjeg.

Portal Domidizajn.hr jedinstven je po svojem specijaliziranom sadržaju o uređenju interijera, arhitekturi, dizajnu i svim lijepim stvarima. Prema podacima istraživanja DotMetrics Audience, u ožujku portal je posjetilo nevjerojatnih 234.691 stvarnih korisnika, koji su stranice pregledali čak 2,995.177 puta.

Zbog vas kontinuirano unapređujemo svaki segment portala te vas nagrađujemo s novim, modernim dizajnom, boljim i preglednijim galerijama te zanimljivim sadržajem. Međutim, proces preobrazbe portala nije gotov. Još nam vi nedostajete! Kako bismo zajednički izgradili ovaj novi, bolji i moderniji portal, sudjelujte u njegovoj transformaciji sa svojim prijedlozima, mišljenjima i komentarima.

Pitate se kako? Do 6. svibnja paralelno ćete moći pratiti sadržaj u dva izdanja – stari portal na Domidizajn.hr, a novi portal na novi.Jutarnji.hr/domidizajn. U svakom trenutku možete usporediti i vidjeti promjene koje kontinuirano uvodimo i izraziti svoje mišljenje putem ankete koja vam se pojavljuje na dnu portala novi.Jutarnji.hr/domidizajn.

Što smo do sada učinili?

Novi portal je moderan i mnogo se brže učitava, što ćete primijetiti pregledavanjem brojnih fotogalerija, a upravo tome smo se ponajviše posvetili prilikom redizajna novog portala. Međutim, to nije sve. Pristup galerijama je, osim toga, brži, jednostavniji i pregledniji. Potom, rubrike portala su koncentriranije i prilagođene vašim interesima. I to nije sve. Zato nastavite istraživati novi.Jutarnji.hr/domidizajn!

Novi.Jutarnji.hr/domidizajn napravljen je u responsive tehnologiji, što znači da mu korisnici mogu pristupati putem raznih uređaja, odnosno mobitela, računala i tableta. Budući da je riječ o jednoj platformi, a ne dvije odvojene kao dosad, korisnici uređaja, osim najnovijih vijesti i aktualnih događaja, moći koristiti i druge povezane sadržaje koji su se do danas mogli pronaći samo na desktop verziji portala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:19