NESTALO BRDO KAMENA

Žužul pred novinare istresao punu kutiju dokumenata: Sami vidite jesam li ukrao brdo!

Direktor Skladgradnje demantirao je napise u Jutarnjem listu te naveo kako je kamen vrijedan 50 milijuna kuna je završio u Luci Ploče za gradnju terminala

PLOČE - Kamen vrijedan 50 milijuna kuna je završio u Luci Ploče za gradnju terminala. Ovdje su građevinski dnevnici, geodetski snimci, o svemu postoje video zapisi i fotodokumentacija, potvrde za svaki kamion koji je ušao u Luku Ploče, te 40 tisuća otpremnica, odlučno je Slaven Žužul, direktor Skladgradnje demantirao napis u Jutarnjem listu da je s autoceste kod Ploča odneseno 470.00 metara kubičnih kamena vrijednog 50 milijuna kuna.

Žužul je naglasio da je Skladgradnja bila tek jedan od dvadesetak podizvođača Konstruktora.

- Cijelu dokumentaciju vam dajem na uvid, a u njoj je odgovor na sva pitanja. Vi sami izvedite zaključke, pa iz ovoga vidite o čemu je riječ, i jesam li ja ukrao 50 milijuna kuna. Jer, dosta je da se od mene radi lakrdijaša! Ja trenutno imam oko 600 ljudi, koje se na ovaj način želi ostaviti bez egzistencije. Ja ne znam kome ovo treba u ovoj zemlji!, kazao je Žužul na konferenciji za novinare i istresao punu kutiju dokumenata po stolu u svom uredu.

Na konferenciji za novinare sazvanoj u povodu teksta u Jutarnjem listu naslovljenog " USKOK braći Žužul: Gdje je nestalo brdo?", inženjeri Mate Tolić i Ante Rozga govorili su da je materijal s autoceste odvozio za gradnju terminala u Luku Ploče.

- Radi se o carinskoj zoni, i svaki naš kamion je snimljen i video nadzorom, svaki naš vozač je evidentiran, tako da ništa nije skriveno, rekao je Mate Tolić te naglasio da Skladgradnja, kao podizvođač Konstruktora ne može utjecati na trasu ni na cijenu i da nije bilo moguće "ukrasti brdo", za što ih se proziva.

- Nama je u interesu da se istražne radnje provedu do kraja, jer je ovo jedini način da se opere sve blato bačeno po tvrtki Skladgradnja. Istražnim organima je bolje da se uhvate dokaza, a ne uređivanja medija, zaključio je Jerko Trogrlić, u Skladgradnji zadužen za odnose s javnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:01